Пенелопе Крус на корица на испанския Vogue

eva.bg 26 August 2022

Снимка: vogue/instagram

Неотразима е Пенелопе Крус! Независимо от възрастта, независимо от стайлинга, фотографа, грима... След толкова много години тя винаги успява да притаи дъха на всички с появата си.

Този път 48-годишната актриса краси корицата на испанския Vogue. И както може да предположите, фотосесията е впечатляваща.

Виждаме я в няколко различни визии, а основен акцент в прическата е дълга плитка в стил Лара Крофт.

Вижте снимки в галерията ни.

В интервюто за броя тя говори за актьорската професия, майчинството, времето.

„Направо ми се завива свят, като се замисля за всичко, което се случи откакто започнах кариерата си. Но усещането за време е много относително. От една страна ми се струва толкова отдавна, а от друга сякаш беше вчера. В нашата професия винаги си ученик, никога не може да кажеш, че си научил всичко. И това е прекрасно“, казва Крус.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue España (@voguespain)

„Основната разлика в сравнение със старта на кариерата ми не са годините. Да, вече не съм толкова млада, но по-важното е, че вече съм майка с две деца. Най-радикалната промяна, през която минах, бе да стана майка. В този момент животът драстично се променя, много повече от каквото и да е друго, което може да се случи. Майчинството е моят приоритет“, казва още актрисата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР