Изненада! Илон Мъск вече е баща на 12 деца

eva.bg 25 June 2024

Тайно и тихомълком 52-годишният милиардер Илон Мъск продължава да размножава безценните си гени, ставайки баща за 12-ти път, без обаче да живее с майките на децата си.

Оказва се, че Шивон Зилис директорката на отдел специални проекти на компаниите му Neuralink Corp. му е родила още едно дете.

Тя е майка на още две от децата му – близнаци. Те се родиха през 2021 година, при това само няколко седмици, преди друга негова жена да му роди поредното дете - Граймс.

Ще се опитаме да направим кратко резюме на децата и жените, които са му ги родили.

Първата съпруга на Илон Мъск е писателката Джъстин Уилсън. Двамата се женят през 2000 г. и се развеждат 8 години по-късно, като за това време им се раждат 5 деца. Звучи като рекорд, но всъщност става въпрос за близнаци и тризнаци.

„Ако всяко следващо поколение умни хора има по-малко деца, това е лошо. Не казвам, че само умните хора трябва да имат деца. Просто казвам, че умните хора също трябва да имат деца.“

Двойката губи първото си дете през 2002 г., когато то е едва на 10 месеца. Причината е Синдром на внезапната детска смърт. През 2004 г. се раждат близнаците Грифин и Ксавие, а през 2006 г. – тризнаците Кай, Саксон и Дамиен. И петте деца са заченати ин витро.

След развода Джъстин Уилсън обвинява Мъск, че я е третирал като служител и че никога не я е възприемал като съпруга и равноправен партньор. Тя посочва като причина това, че Илон е израснал в Южна Африка, където мъжете обичат да доминират. 

Илон Мъск започва да излиза с Граймс през април 2018 г., следващия месец дебютират като двойка на червения килим на Met Gala. Връзката им е сложна, с няколко раздели и събирания.

И Граймс, и Илон признават, че настоящата ситуация, при която не живеят заедно, е най-добрата и за двамата, защото всеки от тях има много различни нужди и предпочитания, когато става въпрос за създаване на дом. Докато Илон обича нещата да са подредени, Граймс е по-артистичната и по-хаотичната от двамата.

„Бих искал да умра на Марс. В идеалния случай бих искал да отида на гости, да се върна за малко, после да отида там, когато навърша седемдесет и няколко години, и след това просто да остана там. Ако нещата се развият добре, ще бъде така. Ако жена ми и аз имаме куп деца, тя вероятно ще остане с тях на Земята.“

Двамата официално имат три деца, въпреки че за появата на някои от тях светът научаваше случайно месеци и дори година след раждането им, защото биваха износени от сурогатна майка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР