Линда Петкова в две минути

Бекстейдж и двуминутно видео с участието на майка и дъщеря от снимките на фотосесията за новия брой на EVA, който е в продажба от днес

12 March 2022

Снимка: Виктор Попов

Хората са най-важни - това не спира да повтаря Линда Петкова, жената от корицата на мартенския брой на EVA, докато снимаме в студиото на фотографския тандем Слав и Хубен.

„Хора“ е ключовата дума и в интервюто за списанието, в което Линда разказва за живота си като двигател на уютния магазин Amelie Sweet Shop, като съпруга на премиера Кирил Петков и майка на три момичета – Ванеса, Ема и Ани.

Трансформацията с помощта на различните тоалети на фона на филмовото синьо небе е приключение, в което тя участва заедно със средната си дъщеря Ема. Вижте ги в двуминутното видео, заснето от Виктор Попов.

Ема сподели с екипа различни момичешки неща, говори за домашната котка Сами или Саманта, която увеличава численото превъзходство на жените у дома, за това, че мама е най-големият им приятел и че, когато трябва, татко е строг. „Но напоследък го виждаме много по-рядко. Когато е у дома, гледа много телевизия и често заспива пред екрана, защото е страшно изморен!"

В рамките на няколко часа Линда и Ема станаха герои в мартенското приключение на EVA, а след финалния кадър Линда се запъти на скорост към работното си място, където я очакваха колегите й и… дискретната лекота на ежедневието, където наистина хората са най-важни.

 Мартенският брой на сп. EVA е в продажба от днес. Приятно четене!

2 КОМЕНТАРА
2
NINA
07 May 2022, 21:56

Линда е по- смислен и отговорен човек от Киро !

1
AVA
13 March 2022, 09:56

Гледах Линда в Мастър Шеф - изключително възпитана и симпатична дама. Приятно ми е да чета точно (за) такива жени, без значение чии съпруги са. Защото това не е важното, важното е, че Линда е интересен и смислен човек.

ТВОЯТ КОМЕНТАР