Донатела Версаче на корицата на италианския Vogue

Код: черен латекс

eva.bg 05 March 2022

Креативният директор на култовата модна къща Versace, 66-годишната Донатела Версаче, е на корицата на мартенския брой на Vogue Италия, облечена от глава до пети в черен латекс - блейзър, съчетан с прилепнал клин и високи токчета.  

В интервюто прочутата италианка споделя много детайли за преживяванията си около и след смъртта на брат си Джани, който бе убит на 15 юли 1997 г.  Мадам Версаче е убедена, че никога няма да се излекува напълно от преживения шок, променил из основи живота й, тъй като двамата с Джани са изключително близки, живеят и работят заедно. След убийството му Донатела и другият й брат Санто Версаче поемат кормилото на модната къща. Според интервюто през първите години италианката е била не на себе си от адския стрес и огромната отговорност да наследи на трона самия Джани Версаче. Споделя и спомени за легендарния си брат – например как устройвал разточителни партита, на които събирал тълпи хора, но самият той бързо се отегчавал и най-често се оттеглял рано като оставял нея да забавлява гостите.  

Донатела Версаче разказва за личното си приятелство с някои от най-известните модели, дебютирали през 90-те, които определя като нещо повече от приятелки, като сестри. Същото важи и за съвременните модели – Бела и Джиджи Хадид например. "За мен те са семейство" - казва мадам Версаче.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР