Дженифър Анистън: Не съжалявам за нищо

eva.bg 09 December 2021

Дженифър Анистън краси корицата на новия брой на The Hollywood Reporter. Актрисата е до болка откровена пред изданието, заклеймявайки всички хора, които през годините се изказваха за личния й живот, връзките, липсата на деца, съпруг и т.н.

Приемах много лично всички измислени слухове, че съм бременна, цялата вълна от коментари, че съм избирала кариерата пред децата... Но тези хора нямат никаква представа какво се случва с мен като човек или в медицински план, защо не мога да имам... дали изобщо мога да имам деца? Те не знаят нищо“, споделя 52-годишната актриса пред изданието. Тя определено не е подминала с безразличие тези злостни слухове и коментари. Нещо повече, споделя, че те са я наранявали, били са много „гадни“.

Това, което преди таблоидите причиняваха на звездите, ровейки се в личния им живот, сега го правят обикновените хора, защото сме в ерата на социалните мрежи. Сякаш медиите са предали меча на който и да е Джо, седящ зад компютъра си, за да тормози хората с коментари. Въпреки че, като се замисля, май отдавна не съм виждала таблоид... Чудя се дали пишат още, че ще имам близнаци, че ще бъда „майка чудо на 52”…Не мога да разбера защо има такава жестокост в обществото“, казва Анистън.

Дженифър Анистън коментира и новите тенденции във филмовата индустрия и шоубизнеса, в които социалните мрежи са най-важното нещо, основен показател. „Сега ни наемат в зависимост от това колко последователи имаме в Тик-Ток или Инстаграм, а не заради таланта“, казва тя.

Актрисата обаче е категорична за едно нещо: „Не съжалявам за нищо“. Без значение дали става въпрос за мъже, деца, кариера... Тя е доволна от живота си ит върди, че най-доброто тепърва предстои. Особено в професионален план.  Да видим с какво ще ни изненадва през следващите години.

Междувременно разгледайте в галерията ни част от снимките й за The Hollywood Reporter, впечатляващи са.

„Смятам, че имаме много сродни души. Не мисля, че има само една единствена за всеки. Напротив. Мога да се похваля с приятелства, траещи вече 35 години. С такива хора човек сякаш сключва несъзнателен пакт – определена група хора си пасват и всички стават сродни души“, твърди актрисата, която никога не затваря вратата за любовта. „Отворена съм за любовта, просто не смятам да я търся целенасочено. Ще я оставя тя сама да ми се разкрие. Когато любовта почука на вратата ми, ще й отворя.“, заяви преди време Анистън по повод мъжете и голямата любов.

А по отношение на това, че няма деца, преди няколко  години тя излезе с отворено писмо, в което заяви: „Съществува една всеобща заблуда, че съм нещастна, защото нямам някои неща... А това просто не е истина. Животът ми е прекрасен. Видях как стойността на една жена се определя единствено от това дали има мъж до себе си и дали е майка. Само че ние може да сме завършен и стойностен човек без да имаме приятел, без да имаме дете. Не е нужно да сме омъжени или майки, за да сме някой. Всеки човек има различна представа за happy end. Не, една жена не е нещастна и провалила се, ако няма брак и деца“, казва тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР