Дженифър Анистън: Не ме е срам да показвам тялото си!

eva.bg 06 June 2019

Снимка: ALEXI LUBOMIRSKI

Дженифър Анистън не е от стеснителните жени. Ако трябва да покаже малко плът пред обектива, 50-годишната актриса се чувства съвсем комфортно.

На участието си в шоуто на Елън Дедженеръс тя говори за последната си фотосесия, в която смело позира без горнище. Анистън краси корицата на последния брой на Harper’s Bazaar, като застана пред зоркото око на фотографа Алекси Любомирски..

Ти обичаш голотата си, чувстваш се добре в кожата си“, забеляза Елън, а Дженифър й отговори:

„Чувствам се страхотно! И не, не ме е срам да показвам тялото си. Никой не би трябвало да се срамува от това. Чувствах се напълно естествено. Смятам, че човешките тела са красиви и трябва да мислим за тях именно по този начин. Ако обичаме тялото си, ще се чувстваме страхотно, независимо от възрастта. Това е много, много важно. Не трябва да имаме какъвто и да било срам или дискомфорт от собственото ни тяло“.

Разбира се, ако взимаме пример от нея, трябва да си дадем сметка, че Анистън тренира всеки ден поне по един час, ограничава се от захарта, пие много вода, а в менюто й задължително присъстват много плодове и зеленчуци. Ако се грижим за тялото си, то несъмнено ще ни отвърне със същото, а Дженифър Анистън е живото доказателство за това.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР