Златни тайни за красота от Дженифър Анистън

eva.bg 10 July 2020

Снимка: Getty Images

Никой не може да отрече, че 51-годишната Дженифър Анистън изглежда страхотно. Един от най-често задаваните въпроси към нея е каква е тайната й и как съумява да запази младостта си.

Разбира се, отговорът е комплексен – Дженифър води много здравословен начин на живот, хидратира лицето си обилно, особено вечер, а в менюто й има напълно забранени изкушения (като пържените храни например).

Оказва се обаче, че тя има една златна (буквално златна) тайна, която значително й помага в това да изглежда винаги бодра и свежа, както и да поддържа кожата й в безупречно състояние. Анистън сподели, че любимият й бюти продукт е златен ролер за масаж на лицето.

Актрисата е категорична, че масажът прави чудеса, но златното покритие е от особено значение. Външната част на ролера е покрита с 24-каратово злато. Този благороден метал е антиоксидантен, има противовъзпалителен ефект и масажът с него помага за облекчаване на напрежението в съответните зони.

„Усещането е невероятно – да нанесеш хидратиращ продукт върху лицето си и после просто да включиш ролера“, споделя Дженифър. И тя не е сама в този си избор. Оказва се, че и други знаменитости се кълнат в масажа със златни повърхности. Гуинет Полтроу, Наоми Уотс, Емилия Кларк и Кирстен Дънст също прибягват до този ритуал за разкрасяване.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР