Адел е тук, за да остане

eva.bg 23 November 2021

Само три дни след пускането си, новият албум на Адел „30“ е най-продаваният за годината в САЩ. Какво означава това? Цели 500 000 продадени копия само за три дни. И това ако не е постижение!

Само може да гадаем колко още ще скача това число и колко първи места ще покори в класациите за хитовe. От сега знаем и кой ще излиза най-често на сцената за получаване на грамофончета на наградите Грами през 2023, защото за тези през 2022 не успя да успее с крайните срокове за издаване на албума.

Дългоочакваният албум беше предшестван от издаването на няколко песни, включително водещият сингъл „Easy On Me“, който зае #1 в класацията Billboard Hot 100, след като беше пуснат преди четири седмици. Парчето също така счупи рекорда за стрийминг в дигиталните платформи и покори радио класациите по целия свят. Adele направи премиера и на три допълнителни песни, “I Drink Wine”, “Hold On” и “Love Is A Game”, по време на специалното телевизионно предаване Adele One Night Only, което беше най-гледаната развлекателната програма тази година, привличайки дори по-голяма публика от Оскарите.

Музикалните критици определят албума на Адел като най-добрия досега. „Вече знам какво искам и определено знам какво НЕ искам“, казва звездата от позицията на своите 33 години, тежестта на световната слава, трудностите да намериш себе си в лабиринта от измислени герои и приятели, както и най-трудното от всичко досега – да се разведеш с бащата на детето си.

Именно емоционалните трудности, през които минава покрай развода си, стоят в основата на новия албум. Адел извървява дълъг път, докато се научи да приеме себе си, да се отърси от вината, да хареса и обича това, което е. Да, част от този път на пълна емоционална трансформация е свързан и с впечатляващите 45 килограма, които свали от себе си.

Тя е тук, за да остане!

30“ излиза у нас с медийната подкрепа на списание EVA, списание GRAZIA, радио и телевизия Magic, радио Витоша, радио и телевизия The Voice

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР