Адел на корица на американския и британския Vogue

Изкуството да бъдеш Адел или от другата страна на Адел...

eva.bg 08 October 2021

Снимка: VOGUE UK

За първи път в дългогодишната история на Vogue една и съща звезда краси едновременно кориците и на американското, и на британското издание. И това е Адел, която определено има повод да се появява не само на тези, но и на много други корици през този месец.

Причината е голямото й музикално завръщана – другата седмица е премиерата на първия й сингъл от много време насам – песента Easy On Me.

Музикалният повод обаче бе умело използван от екипите и на двете списания, за да интервюират звездата относно много теми, които до този момент тя не бе обсъждала никъде публично – разводът със съпруга й, как детето е приело случващото се, настоящата й връзка със спортния агент Рич Пол, новата й впечатляваща фигура...

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Много ексклузивни неща има в двете интервюта и явно е отнело доста съгласуване, за да не са идентични като съдържание и отговори. Различни са и фотосесиите за двете издания. За корицата на британския Vogue Адел е в сексапилна жълта рокля на Vivienne Westwood, за корицата на американския Vogue е във впечатляваща зелена Haute Couture рокля на Valentino. За фотосесиите и на двете издания тя сменя няколко различни стайлинга, които може да видите в галерията ни.

Що се отнася до интервютата, очевидно 33-годишната певица е минала през дълъг път, за да стигне най-накрая до категоричния извод: „Вече знам какво искам и определено знам какво НЕ искам“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

По отношение на развода си тя споделя, че няма голяма причина за раздялата и не може да каже, че някой има конкретна вина. Просто е решила да избере щастието си и да се постави на първо място.

Вече не усещах връзката ни като нещо правилно за мен. Не исках да свърша като много други хора, които познавам. Не мога да кажа, че съм била ужасно нещастна, но щях да бъда нещастна, ако не бях поставила себе си на първо място. Никой от двама ни не е направил нещо грешно, не сме не наранили или нещо подобно. Просто исках синът ми да види какво е наистина да обичаш някого и да си обичан. Това е много важно за мен. Оттогава съм на път в търсене на щастието“, така тя обяснява решението си да се раздели със съпруга си.

Въпреки това, Адел не съжалява за връзката си с него, твърдейки, че е избрала „перфектния човек“ за баща на детето си.

Певицата коментира още, че са трябвали много часове при психоаналитика, където е трябвало да води дълги разговори със 7-годишното си Аз, за да открие, че до голяма степен тя е била виновна за провалените си връзки, понеже се е страхувала, да не бъде наранена.

С трудния емоционален период Адел обяснява и многото свалени килограми за изминалите няколко години. Заради тревожността и безпокойството прекарвала много време във фитнес залата.

„Упражненията ме караха да се чувствам по-добре. Целта ми никога не е била просто да сваля килограми, а да се чувствам добре психически и да си подаря колкото се може повече време далече от телефона. В един период бях доста пристрастена към него. Тренирах по 2-3 пъти дневно. Сутрин вдигах тежести, след това се занимавах с бокс или дълги разходки, преходи в планината. Вечер пък правех кардио. В този период нямах никаква работа, на практика бях безработна, затова имах време за толкова много спорт“, казва тя.

Адел бе болезнено откровена и за сина си Анджело, колко трудно е приел развода им и как по детски искрено я е накарал да преосмисли начина си на живот и връзката си с него.

Ако трябва да посоча една конкретна причина за развода ми, тя е, че исках да открия щастието. Ако някой ден го направя и Анджело ме види наистина щастлива, тогава може би ще успея да си простя това, което му причиних с развода“, казва Адел. Тя е била изправяна пред сериозни детски въпроси като: дали вече не обича баща му, защо не живеят заедно, случило ли се е нещо...

Един ден Анджело ме попита: Виждаш ли ме? Аз му отговорих: Естествено, че те виждам. Тогава той ми каза: Защото аз не те виждам! В този момент целият ми живот се срина. Той знаеше че не съм с него, че ме няма, въпреки че физически съм до него. И тогава започнах наистина да си споделям“, казва още Адел.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР