Разводът е финализиран. Адел се разбра за парите с бившия си

eva.bg 05 March 2021

Адел и бащата на детето й Саймън Конеки вече официално са разведени. Двамата са се разбрали за съвместно попечителство над осемгодишния им син Анджело.

Но според документите в съда, те са изисквали засекретяване на всякаква информация свързана с подялбата на имуществото. Така че няма как да знаем каква част от 190-те милиона долара, които Адел изкара с музиката си, е отишла при бившия й вече съпруг.

Със сигурност обаче са се разбрали за издръжка или подялба на имущество, защото в крайна сметка не се стигна до вадене на мръсни тайни и публично злепоставяне.

Адел и Саймън обявиха, че се разделят през април 2019 години, като пет месеца по-късно тя подаде молба за развод. През април 2020 година двамата поискаха цялата информация, свързана с развода им, да не бъде публична, за което съдията се съгласи.

И двамата не са стигали до услугите на адвокатски фирми, а сами са се представлявали пред съдията. Първо се разбрали за съвместното попечителство, а след това и за подялбата на имуществото. Според някои информации двамата не са подписвали предбрачно споразумение, което означава, че Саймън има право на сериозна част от богатството на Адел.

Някъде около новината за раздялата им Адел явно е решила да започне живота си наистина на чисто, защото започна и сериозната диета, в резултат на което в момента е с 45 килограма по-слаба.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР