Вече е официално: Адел и новият мъж до нея

eva.bg 20 September 2021

Снимка: Instagram

Ако преди време звездите използваха червения килим, за да потвърдят публично връзката си с някого, то това вече се случва основно в социалните мрежи. Доказва го и Адел, която използва Инстаграм, за да потвърди до този момент неофициалните информации за новия мъж в живота й.

Певицата пусна своя снимка с Рич Пол, с която реално заяви публично, че двамата наистина са двойка.

Той е на 39 години и е един от най-известните спортни агенти в полето на баскетбола. Тоест, няма нищо общо с музиката и шоубизнеса, което понякога е голям плюс по отношение на дългосрочни семейни ангажименти. Пол е агент на някои от най-известните и богати спортисти като Леброн Джеймс и Антъни Дейвис. Състоянието му се оценява на 46 милиона долара, като през кариерата си той е сключил сделки за над 1 милиард долара за клиентите си

Адел пусна три снимки, като на първите две акцент е прекрасния й тоалет и новата фигура. На третата обаче е тя заедно с Рич Пол. Към кадъра няма текст, а само един многозначителен знак – сърце.

Слуховете за връзката им са от началото на тази година, но едва през юли месец си позволиха да излязат на вечеря и да не се притесняват, че ще има кой да ги снима или види.

„Адел беше изключително потайна по отношение на брака си и държи детето й да е възможно най-далече от светлините на прожекторите. По отношение на Рич Пол обаче не пази такава дискретност и не се притеснява от снимки в медиите“, коментират близки до нея.

Адел и бащата на детето й Саймън Конеки обявиха, че се разделят през април 2019 години, като пет месеца по-късно тя подаде молба за развод. През април 2020 година двамата поискаха цялата информация, свързана с развода им, да не бъде публична, за което съдията се съгласи. През март тази година разводът им вече беше официално факт.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР