Адел е по-добра от Оскарите

eva.bg 16 November 2021

Снимка: Instagram

Бутиковият концерт One Night Only на Адел пред отбрана аудитория, излъчен по CBS, се оказа едно от най-рейтинговите събития на телевизията напоследък. Толкова рейтингово, че събра по-голяма аудитория и от Оскарите.

9.9 милиона души са превключили на канала, за да гледат изпълнението на Адел и интервюто й с Опра Уинфри преди това. За сравнение, наградите Оскар тази година са гледани от 9.85 милиона зрители. Естествено, събитието тепърва ще генерира огромна популярност и зрителски интерес.

Сред присъстващите звезди на специалния концерт, на който за първи път прозвучаха на живо новите песни на Адел, бяха звезди като Леонардо ди Каприо, Дрейк, Никол Ричи, Мелиса Маккартни, Елън Дедженерис и др.

В интервюто за Опра преди това певицата сподели много лична информация, включително за вече приключилия брак със Саймън. Адел заяви, че благодарение на бившия си съпруг е получила нужната стабилност, за да се спре от лошия път, по който била тръгнала. „Той спаси живота ми“, категорична бе тя. И макар вече да не са заедно, щяла винаги да го обича и да държи на него. Той бе и сред отбраната публика на концерта. Там беше и 9-годишният им син Анджело, за когото Адел сподели, че за първи път я вижда да пее на живо.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР