В името на доброто вино

06 November 2021

Винената общност у нас, както и всички любители на доброто българско вино очакват 10-ото юбилейно издание на DiVino.Taste 2021. Най-значимият и представителен форум на българското вино ще се проведе от 19 до 21 ноември в зала 4 на Интер Експо Център София.

Тази година, в 10-ото юбилейно издание на DiVino.Taste, ще се включат близо 70 български винопроизводители, представящи над 450 от най-качествените български вина с актуалните им реколти. Ще присъстват изби от всички винени региони на страната ни, така че може да се отдадем на една винена обиколка на България, без да напускаме столицата.

Независимо дали е винен професионалист, познавач, любител или ентусиаст, на изложението всеки има възможност да се срещне с хората, които създават добрите вина в България, да опита, да научи историята зад всяко от тях и да се ориентира в огромното предлагане на пазара. Запалените по виното знаят колко вдъхновяващо е да опитваш и изучаваш виното в оживени дискусии с винари, приятели, единомишленици.

Специално изграденият на DiVino.Taste магазин Casavino дава възможност всеки да се зареди с вината, които са събудили интереса му и са му доставили най-голямо удоволствие. Както е обичайно, на изложението ще се предлагат супер добро кафе, вкусна храна и някои специални деликатеси и сладости извън зоната на вината.

На DiVino.Taste ще могат да присъстват само ваксинирани, хора, представили отрицателен тест или доказателство за преболедуване. Ще има и лаборатория за бързи антигенни тестове.

На сайта на изложението taste.divino.bg може да видите кои са изложителите и вината, които представят. А на фейсбук страницата на DiVino всеки ден се представят участващите винарни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР