Лейди Гага на две корици на Vogue

eva.bg 03 November 2021

Снимка: Vogue

За първи път италианският и британският Vogue излизат на корица с една и съща звезда по едно и също време. И има причина да е така.

Става въпрос за Лейди Гага, която е особено актуална покрай премиерата този месец на филмана Ридли Скот, разказващ историята на клана Гучи - “House of Gucci”. В него певицата е в ролята на Патриция Реджани, поръчала убийството на съпруга си Маурицио Гучи.

Историята е по италиански драматична и страстна, изпълнена с мода, пари, отмъщение, любовници. Вече сме ви разказвали за нея и може да си я припомните тук - Патрициите на клана Gucci.

ОЩЕ ...
Три години работих и се подготвях за филма. В продължение на девет месеца говорих с италиански акцент. И ако трябва да съм напълно честна, аз живях като Патриция цяла година и половина. Започнах да губя връзка с реалността. Аз не играех Патриция, аз се превърнах в Патриция“, казва Гага по повод втората си главна роля в пълнометражен филм. Първата бе в лентата на Брадли Купър „Роди се звезда“.

Но да се върнем на Гага и Vogue. Както може да предположите, снимките и за двете списания са впечатляващи. И няма как да е иначе, при положение, че певицата никога не се е притеснявала от провокация, винаги е експериментирала със стила и външния си вид, затова се е оставила напълно в ръцете на двата творчески екипа.

Вижте впечатляващият визуален резултат в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР