Водата на живота - наричат водородната вода „гориво на живота“

Повече вода за по-добър и здравословен живот

20 October 2021

Хидратирането е важен елемент в поддържането на здравословен начин на живот. Освен, че помага на кожата ни да изглежда добре, водата подобрява доставянето на кислород в клетките, помага в процеса на транспортиране на полезните вещества в организма, оказва благоприятно влияние върху кръвта, ставите и тъканите.

Каква вода приемаме обаче определено има значение. Welmax представя „Водата на живота“: интелигентен уред от ново поколение, който създава Антиоксидантна вода в домашни условия. Тя е богата на водород и има редица полезни свойства. Алберт Сент Дьоргий, носител на Нобелова награда, нарича водородната вода „гориво на живота“ поради изключително ефективните свойства на намаляване на свободните радикали и по този начин защитаване на клетките на тялото срещу разрушаване, настъпило по време на оксидативен стрес.

Перфектна вода във всяка чаша с Водата на живота

Не трябва да забравяме, че качеството на питейната вода влияе върху нашето здраве и благосъстояние. Устройството на Welmax осигурява идеално чиста и минерално балансирана вода за вас и вашето семейство. Вече не е нужно да търсите лечебна (хидрогенирана) вода, от различни извори. Водата на живота ще я осигури във вашия собствен дом и то в точното количество, което ви е необходимо. При това при ниска консумация на електроенергия и ниски енергийни такси.

Какви са ползите от приема на водородна вода от уреда Водата на живота?

Водородната вода съдържа в състава си водородни молекули, които действат като мощни антиоксиданти. Това помага да се неутрализират свободните радикали, които допринасят за развитието на болести, възпаления и дори стареене. Някои от най-важните ползи за здравето при редовния прием на вода от уреда Водата на живота са:

- Предпазва и защитава мозъка от увреждане

- Подтиска възпаленията

- Значително намалява мускулната умора и дегенерацията на мускулите

- Регулира нивата на кръвната захар в тялото

- Допринася за здравето на очите и зрението

- Забавя стареенето и други

В допълнение, до този момент не са установени никакви странични или отрицателни ефекти след редовната и продължителна консумация на водородна вода дори при прием на големи количества.

Какво още трябва да знаем за Водата на живота на Велмакс?

Интелигентният уред Водата на живота е едно от най-иновативните решения в портфолиото на Welmax, фирма, която вече 16 години дарява здраве на своите клиенти в целия свят. Освен, че пречиства и създава антиоксидантна вода, уредът може да я достави в различна температура между 25°C и 100°C. Това е идеално решение за любителите на хубав домашен чай, тъй като всеки чай изисква различна температура на варене. Уредът Водата на живота ще приготвя безупречно чиста вода с предпочитаното ниво на топлина, благодарение на което ще откриете нови вкусове на любимите си билки.

Мнения на клиенти на Welmax за уредът Водата на живота?

Водата на живота получава отлична оценка сред клиентите на Welmax в редица европейски държави. Според техни мнения, това е не просто покупка, а инвестиция за здравето ни. „Всяка капка вода е истинска наслада. С Водата на живота увеличих дневния прием на вода, защото освен перфектен вкус, аз знам, че получавам много повече ползи“ сподели един от доволните клиенти, закупили иновативния уред.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР