Адам Чаксфийлд за недуалната осъзнатост

28 September 2021

Адам Чаkсфийлд е англичанин. Преподава политическа философия до 33-тата си възраст, преди да основе Центъра за недуална осъзнатост в САЩ и да създаде обучителните програми Falling Open и WE Relating.

Falling Open In The Heart of Love е практика, водеща към осъзнаването и отварянето ни за недуалната истина, към освобождаването на естественото, животворно, обичащо съзнание, което тече през нас. Път към осъзнаването на различните видове срам и страх в живота ни, каращи ни да не поемаме рискове, които блокират автентичността ни и жизнената ни енергия.

В началото на октомври Адам Чаксфийлд ще бъде за четвърти път в България. Темите на срещите и ритрийтите с него ще бъдат Falling Open Together и ЕROTIC EMBODIMENT & INTIMACY. Участниците във втората тема ще имат възможност да се изправят пред своите интимни, сексуални теми и да ги осветлят в полето на любяща осъзнатост, което Адам отваря с нежност и състрадание. Случващото се ще е подходящо за всички, които искат да се почувстват по-освободени да кажат „не“ или да поискат това, което наистина искат в интимните отношения, за тези, които имат нужда от повече комфорт и лекота около всеки аспект на интимността и по-малко срам, около който и да е аспект от своето еротично преживяване. И ще ги направи по-свързани със собствените им еротични желания и удоволствия и по-свободни и сигурни в интимните им отношения.

Срещите са на 6-ти октомври в йога-дистрикт "Амара" и 11 октомври - в студио "Янтра", ритрийтите - на 9-10 октомври в София и на 13-17 октомври - в Боровец. Повече информация на страниците на събитията във Фейсбук: https://fb.me/e/3NVAl2EI9, //fb.me/e/3Bp5EubIi, fb.me/e/8WecuqmGd, fb.me/e/17FqNqT6Z.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР