Шарън Стоун и принцът на Монако

Актрисата бе в ослепителна рокля на Dolce & Gabbana

24 September 2021

Принцът на Монако Албер II продължава да е без съпругата си както у дома, така и за изпълнение на кралските ангажименти и задължения.

От май месец половинката му принцеса Шарлийн е в родната й Южна Африка. Причината да е далече от съпруга и децата си е, че по време на посещението в Африка развива тежка инфекция на ухото, което наложило както престой в болница, така и няколко операции, а лекарите й забранили да лети. Това поне е официалната теза, защото жълтите медии спекулират за сериозни проблеми в брака им.

Не знаем кога принцеса Шарлийн ще се прибере при семейството си, но поне засега раздялата продължава да е факт. Поради тази причина принцът на Монако трябваше да си избере друга дама за благотворителното събитие в Монте Карло.

За гала вечерята Planetary Health престолонаследникът бе под ръка с ослепителната Шарън Стоун.

Холивудската звезда се бе постарала да е достоен заместник на Шарлийн, залагайки на впечатляваща виолетова рокля с дълъг шлейф. Роклята е на Dolce & Gabbana Alta Modaи бе представена преди около месец на ревюто на бранда във Венеция за сезон есен 2021.

Тоалетът бе леко променен за Стоун, която предпочете да не е с обемните буфон ръкави, както е в оригиналния дизайн. А как изглеждаше Шарън Стоун на събитието може да видите в галерията ни.

Липсата на принцеса Шарлийн и фактът, че Албер II бе под ръка с друга дама, отново даде повод на медиите да спекулират за окончателна раздяла между тях. Последната публична проява на принцесата е от януари месец тази година. От двореца отказват да коментират кога ще се завърне в Монако. Двете й деца са при Албер II.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР