Топ тяло за силен дух

23 June 2021

Жените, които са доволни от тялото си, са по-устойчиви на стрес, според проучване на Университета на Ватерло в Канада. Наблюденията на професионалистите в Хил Клиник пък сочат, че всяка четвърта пациентка търси консултация за естетични корекции именно на тяло. Най-често това е третиране на локални мастни натрупвания, които в клиниката успешно и трайно премахват с комбинация между инжекционна липолиза и апаратна терапия с Accent Prime, третиране на целулиттук от години предлагат терапии с „царицата на антицелулитните процедури“ VelaShape, повдигане на дупе с комбинирана техника лифтинг конци+филъри и др.Последният хит в скулптирането на тяло са машините за мускули Star Former и EM Body, чиито единствени представители в България са в кабинетите на Хил клиник.

Сред най-трудните предизвикателства пред нехирургичните техники е проблемът с отпуснатата кожа на тялото, особено в определени области. В арсенала на лекарите в Хил Клиник влизат редица ефективни апаратни и инжекционни процедури, като безспорен хит е радиочестотното стягане с Accent Prime.

Апаратът се справя отлично и с намаляването на мастните натрупвания в областта на корема, бедрата, паласките, постига и отлични резултати в редуцирането на двойната брадичка.

Тежката артилерия са лифтинг конците за тяло – област, където естетичните дерматолози от Хил клиник д-р Валянова и д-р Ванеска са истински корифеи. Авторските им техники за моделиране на силуета и повдигане на най-деликатните зони като колене, дупе, корем, са резултат от многогодишна практика и майсторство.

Търсете най-добрата форма на тялото си в Хил клиник!

Авторските техники на д-р Валянова и д-р Ванеска при процедурите с лифтинг конци за тяло постигат отлични резултати.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР