Говори с EVA vol.7: Теория на връзките – днес и утре

01 June 2021

Теорията на връзките е като теорията на всичко. Къде я учим обаче, за да се справяме възможно най-добре с въпросите, пред които ни изправя житейската практика?

Отношенията ни са подчинени на модели, усвоени в семействата ни и моди, които налагат книгите, сериалите, филмите, и все по-често - платформите за общуване в интернет пространството. Но така ли ще се случват човешките отношения и в бъдещето, накъде вървят те, е въпрос, на който ще се опитаме да отговорим с нашите панелисти на събитието ни "Говори с EVA vol.7: Теория на връзките – днес и утре."

Участници в дискусията ще бъдат Ника Набокова, Хули Леонис, доц. д-р Мариана Тодорова, а модератор на събитието ще бъде Мария Касимова – Моасе.

Заедно ще потърсим и отговор на въпроса – как да се свързваме здравословно и какво да очакваме в този аспект от бъдещето.

Бъдете наши гости в „Говори с EVA” на 7 юни, 18:30 часа в хотел HYATT REGENCY SOFIA. Повече информация може да откриете на страницата на събитието във Фейсбук. Със специалното съдействие на Бритиш Американ Табако и Skin Line.

До събитието не се допускат лица под 18 г. Регистрирайте се на [email protected]

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР