Не просто шопинг, а антистрес терапия

Знаете ли, че пазаруването има терапевтично действие? С устойчивите цени в магазини dm, вече можем да пазаруваме без гузна съвест…

eva.bg 03 June 2021

Множество психологически проучвания показват, че пазаруването помага за освобождаването на стреса, създавайки усещане за контрол. Да се погрижим за себе си, да се възнаградим и поглезим, е полезно и действа терапевтично в модерация, както сочат изследванията на The Journal of Epidemiology and Health и TNS Global.

Не е учудващо, че по време на пандемията, когато стресът стана основна част от ежедневието ни, много хора започнаха да пазаруват все по-често. Разбира се, това създаде друг проблем: бюджетите на домакинствата се натовариха много, а хората се сдобиваха с все повече и повече ненужни вещи. Видно е, че балансът е особено важен и всяка крайност не води към нищо добро. Но ако обичате да пазарувате и това наистина ви доставя удоволствие, не е нужно да се отказвате от този ефективен начин да разтоварвате.

Магазини dm и основателят на бранда, Гьотц Вернер, проведоха свои собствени проучвания в тази посока, откривайки колко е важно за хората да пазаруват спокойно, имайки достъп до добри цени на любимите си продукти и марки. Така dm решиха да създадат концепцията си „Трайно изгодно“, с която да осигурят дългосрочна грижа за своите клиенти. Как? Като въведат политика на дълготрайни цени на своите продукти. 

Изгодните цени в dm вече не са краткосрочни, а ще остават едни и същи за минимум четири месеца след датата, обозначена на етикета им на рафт. Така нуждата и стресът постоянно да сме нащрек за нови оферти, изчезват. И най-хубавото: стабилността на добрите цени важи за целия асортимент и за всички магазини от веригата в страната. Месеци наред спокойно ще имаме достъп до най-необходимите си артикули, чиято цена няма да се покачи.

Тази стратегия бе въведена в България в края на миналото лято и отзивите на клиентите на веригата са страхотни, особено от младите хора до 30-годишна възраст. Това сочи онлайн проучване на dm, проведено през март тази година.

И тъй като лято 2021 е на своя праг, в dm за кратко време можете да се сдобиете с всичко необходимо. Най-важната част от летния шопинг са слънцезащитните продукти. Не трябва да забравяме да се пазим от вредните ултравиолетови лъчи през целия сезон!

Марката SUNDANCE предлага голямо разнообразие от слънцезащитни продукти, сред които можете да изберете най-подходящата текстура за вас: мляко, крем, спрей… Грижата след слънце също трябва да бъде приоритет: SUNDANCE предлагат и лосион за след слънце, който възстановява кожата.

И вместо да продължавате да обикаляте с часове по магазините, в dm на едно място можете да откриете останалата част от арсенала ви за лятото. На плажа не тръгваме без хидратиращ балсам за устни (обожаваме ароматите и формулата на тези на alverde), като преди това разкрасяваме краката си крема на Balea с урея. Бързо, лесно и изгодно!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР