Ким Кардашиян вече е милиардер

eva.bg 07 April 2021

Снимка: Getty Images

И Ким Кардашиян влезе в отбора на милиардерите. Това обявиха експертите от списание Forbes.

Въпреки че риалити шоуто Keep Up With The Kardashians приключва и в момента тече последният му сезон, Ким очевидно се справя страхотно. Тя бе звездата на шоуто, което й донесе световна слава. В момента Ким придвижва и развода си с Кание Уест, но продължава да трупа активи.

В момента нетната стойност на богатството й се оценява на милиард долара, които дължи на инвестициите си в облекло и козметика, както и на телевизионните си участия. Така тя попадна в списъка с милиардери на Forbes, който включва 2,755 души.

Първият човек от клана Кардашиян, постигнал този успех, бе най-малката от сестрите - Кайли Дженър. През 2019 г. списание Forbes я обяви за най-младият self-made милиардер в света. През 2020 г. обаче Forbes „детронираха“ Кайли, твърдейки, че тя е подавала невярна информация за  компанията си Kylie Cosmetics, преувеличавайки успеха на бизнеса си. Така тя отпадна от списъка.

Въпреки всичко, не е изключено тя отново да попадне в него. Семейство Кардашиян винаги успяват да привлекат вниманието към себе си. Вижте как  Кайли Дженър се превърна в успешна бизнесдама тук.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР