Кайли Дженър - повелителката на инстаграм

Най-малкото дете на мама Крис Дженър стана най-младият милиардер в света

eva.bg 23 June 2019

Снимка: getty images/guliver

Богатството на Кайли Дженър достигна един милиард, оправдавайки прогнозата на списание Forbes от миналата година, че тя ще стане най-младият self-made милиардер в света, надминавайки дори Марк Зукърбърг, спечелил първия си милиард на 23 години. На 10 август т.г. Кайли ще навърши 22. И е живото доказателство, че когато си роден в щурото семейство Кардашиян, известно с това, че е известно, успехът ти е в кърпа вързан. Така че нека първо си припомним за фамилията като първоначален капитал.

Кардашиян са пет сестри с майка Крис и двама бащи – Робърт Кардашиян и Брус Дженър, който през 2015 г. се трансформира в жена на име Катлийн, създавайки преди това 6 деца в трите си брака. По принцип мъжете в това определяно като твърде досадно семейство Кардашиян са с второстепенни роли, видно и от слабата популярност на брата Роб от първия съпруг на вездесъщата майка. За него единствено не се твърди, че е милионер, каквито са до един останалите от клана Кардашиян.

Телевизията е първата ракета носител, на която се натоварва семейството по пътя към известността. Най-голямата сестра Ким, започнала кариерата си като придружителка на Парис Хилтън и Линдзи Лоън, става истинска „звезда“ през 2007 със секскасетата, записана с бившето й гадже, режисьорът Рей. Осем месеца по-късно цялото й семейство се сдобива с безумна популярност с риалитито „Keeping Up with the Kardashians“. И всеки един от неговите членове изважда своите лични бизнес дивиденти от тази известност.

Ким развива собствена линия грим и парфюми, но истински големи пари печели от мобилната игра „Ким Кардашиян: Холивуд“ – само за пет дни в банковата й сметка постъпват 1,6 млн. долара. В момента, омъжена за трети път за рапъра Кание Уест, с когото имат три деца, разполага с 350 млн. Клоуи води фитнес предаване и състоянието й се оценява на 40 млн. долара. Кортни е най-голямата от сестрите и съвсем не е най-богатата от тях – доходите й са само от шоуто „Keeping Up with the Kardashians“ – скромните 35 млн. Раждането на първото й дете от скандално приключилата й връзка със Скот Дистик е заснето и излъчено по телевизията и това явно й е достатъчно, защото го е спестила на другите си две отрочета.

Дженър по пътя на осребряването на известността    

Кендъл е по-голямата от дъщерите на Брус Дженър и Крис Кардашиян. Стартира кариера на модел заедно с Джиджи Хадид и Кара Делевин, стигайки до Victoria’s Sicret. Тя е на 12, а Кайли на 10, когато се снимат в „Keeping Up with the Kardashians“. Тогава още ходят на училище, а Кайли дори е отличничка и мажоретка. Няколко години по-късно обаче напускат и се дипломират като частни ученички – бизнесът не им оставя време за уроци. А междувременно получават по 100 хиляди долара, сключвайки договор за производство на лак за нокти. Всяка от тях прави своя собствена линия за дрехи, бижута, чанти и обувки.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР