Краят на една ера: Няма да гледаме повече семейство Кардашиян

eva.bg 09 September 2020

Снимка: Instagram

Независимо дали харесвате клана Кардашиян, или не, безспорен факт е, че това семейство знае как да прикове вниманието към себе си и го прави вече 14 години, спечелвайки си световна слава. Телевизията е първата ракета носител, на която се натоварва семейството по пътя към известността. Риалити шоуто „Keep Up With The Kardashians“, в което виждаме всякакви детайли от личния живот на това семейство, е сред най-гледаните предавания в САЩ, заради което фамилията Кардашиян се прочу по цял свят.

Сега обаче Ким Кардашиян взриви интернет пространството с новината, че предаването приключва след последния си сезон, който ще излезе през 2021 г.:

„Обръщам се към нашите невероятни фенове. С натежало сърце ви съобщавам, че взехме трудното решение като семейство да се сбогуваме с предаването си. След 14 години, 20 сезона и стотици епизоди, сме повече от благодарни на всички вас, които ни гледахте през тези години – и добри, и лоши. Бяхте с нас, докато бяхме щастливи, нещастни, плачещи, бяхте с нас през всичките ни връзки и раздели, когато посрещахме децата си. Завинаги ще пазим златните спомени от шоуто и сме щастливи за всички онези хора, с които ни сблъска съдбата по пътя.

Последният ни сезон ще стартира в началото на следващата година. Без това шоу, нямаше да бъда това, което към днес. Това важи и за моето семейство. Дължим всичко на вас – нашите зрители от 14 години.

С любов и безкрайна благодарност, Ким.“

В коментарите почитателите на фамилията веднага констатираха, че това е краят на една ера: „Свикнахме да живеем с вас", пишат голяма част от тях.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР