Меган, Хари и простичките неща в живота

eva.bg 09 March 2021

Снимка: Misan Harriman

По време на интервюто на Меган и Хари за Опра Уинфри зрителите на CBS успяха да видят и някои детайли от ежедневието на двамата, които сочат, че целта им в момента е да живеят колкото се може по-далече от кралските етикети.

Като начало, всички видяха симпатичния кокошарник, в който гледат дузина кокошки, спасени от Меган и Хари от местна фабрика. Къщичката, в която живеят пернатите, дори се казва „ Archie's chick Inn”, защото явно кокошките са любими на сина им.

Именно докато бяха поседнали сред тях Меган разкри пред Опра, че с Хари са сключили брак няколко дни преди официалната сватба, която наблюдаваха милиони зрители по света.

В друг кадър пък видяхме как малкият Арчи тича край брега на Океана, а след него спокойно се разхожда Меган – нещо, което ако бяха на Острова никога не би се случило, защото щяха да са под непрекъсната охрана.

„Много обичам да се кача на колелото, а Арчи да седне в бебешкия кош зад мен и да си правим разходки. Това е нещо, която аз като малък никога не съм имал възможност да направя. Докато Арчи има тази свобода“, коментира Хари.

По всичко личи, че въпреки проблемите с кралското семейство, двамата се чувстват наистина щастливи в момента, особено очаквайки и второто си дете, което както стана ясно ще е момиченце.

Броени часове след излъчването на интервюто бе разпространена тяхна снимка, на която бременната Меган е гушнала Арчи, а Хари ги е прегърнал двамата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР