Империята отвръща на удара

eva.bg 09 March 2021

Интервюто на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри, в което разкриха много детайли относно проблемите им в кралското семейство и причината за бягството им от Острова, бе сравнено от английските медии с ефекта на атомна бомба за монархията.

Обвиненията в расизъм, забраната Меган да потърси помощ от психолог, статутът им почти на затворници в двореца, защото не може да излизат когато и където си искат, а личните им документи са иззети, фактът, че са били отрязани финансово и още, и още... всичко това шокира широката общественост.

Най-много се дискутират коментарите за това „колко кафяво“ щяло да е бебето на Хари и Меган, направени от член на кралската фамилия. Хари се постара да подчертае, че не става въпрос за кралица Елизабет II и съпругът й принц Филип. Но кой е тогава? В момента всички спекулират по този въпрос.

По време на цялото интервю Меган коментираше кралската фамилия и британската монархия като „Институцията“ и „Фирмата“. Е, всички очакват да видят как империята ще отвърне на удара в тези междузвездни дворцови войни.

Според медиите на Острова, които са почти изцяло в защита на британското кралско семейство, вчера цял ден се водели спешни разговори и срещи, за да се обсъди каква ще е тяхната позиция относно скандала, за който говори цял свят. Принцовете Чарлз и Уилям пристигнаха в двореца, а след това и половинките им Кейт Мидълтън и Камила Паркър-Боулс.

И докато повечето искали да отвърнат на удара още вчера с отворено обръщение от името на Институцията, то кралица Елизабет II била тази, която забранила това да се случи. Тя искала да се изчака известно време и да се обмислят по-добре нещата, за да не се стигне до прибързани реакции.

Истината е обаче, че няма как британската монархия да запази мълчание по въпроса, така че със сигурност съвсем скоро ще трябва да коментират обвиненията.

1 КОМЕНТАР
1
NINA
10 March 2021, 21:04

Хари и Меган са нещастни мишлетd , мислещи само как да изпросят пари ! Никаква класа , маниери ! Нещастна, посредствена актриса!

ТВОЯТ КОМЕНТАР