Идеален ден за спа

Ако нямаме възможност да отидем в хотелите с минерална вода и спа центрове, можем да се поглезим у дома. Събота е идеалният ден да отделим време за себе си.

eva.bg 27 February 2021

Снимка: The Fine Cotton Company

Какво ли ни трябва? На пръв поглед има едно най-трудно нещо, за което е добре да помислим. А то е – просто да си подарим малко време да се поглезим, да останем насаме със себе си, да усетим сетивните удоволствия на водата и ароматите, да използваме козметиката за тяло и за лице, които сме си купили, с надеждата за онзи момент, когато истински ще можем да им се насладим.

Ако сте се подготвяли за тези малки удоволствия в дома, сега е времето да организирате под ръка кърпи и халати, ароматни свещи, козметиката за лице и тяло, която предпочитате, и да не забравяте ексфолиантите, естествената гъба, меката попивателна кърпа.

В преживяването на разглезващ тялото и духа спа ден у дома няма правила и предписания. Музика и чаша вино няма да навредят за допълване на удоволствието.

Къде да потърсим ключа? Отговорът е ясен: в грижата за себе си, която макар и като работещи жени и майкида възприемаме като guilty pleasure, е много важна част от начините да съхраним самочувствието си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР