Дженифър Анистън на 52

Тайната е в усмивката! Анистън в 17 инстаграм визии

eva.bg 11 February 2021

„Знам, че имам бръчки на челото, както и фини линии около устата и очите, но те са от усмивки... Аз обичам да се усмихвам, така че - нека ги има!“ Това казва Дженифър Анистън, която не сме свикнали да виждаме без слънчевата усмивка на лицето й и игривото пламъче в очите.

Днес тази така любима актриса и жена става на 52 години. И ще посрещне рождения си ден на снимачната площадка, защото преди броени дни започнаха снимките на новия сезон на хитовия сериал „The Morning Show”.

Атистън е сред любимките на милиони хора по света заради естественото и непринудено поведение, заради смелостта й да отстоява позициите си и да живее живота си така, както на нея й харесва, а не както се очаква да го прави.

Въпреки че в момента тя няма мъж до себе си, не си и помисляйте да я съжалявате. „Смятам, че имаме много сродни души. Не мисля, че има само една единствена за всеки. Напротив. Мога да се похваля с приятелства, траещи вече 35 години. С такива хора човек сякаш сключва несъзнателен пакт – определена група хора си пасват и всички стават сродни души“, твърди актрисата, която никога не затваря вратата за любовта. „Отворена съм за любовта, просто не смятам да я търся целенасочено. Ще я оставя тя сама да ми се разкрие. Когато любовта почука на вратата ми, ще й отворя.“, казва тя.

Не се и съмняваме, че когато си отворен за любовта и позволяваш на хората да достигнат сърцето ти, възрастта няма значение. И не е задължително да имаш мъж до себе си, за да се чувстваш пълноценен. Анистън никога не е оставала сама, защото винаги е имала верни и дългогодишни приятели до себе си.

„Съществува една всеобща заблуда, че съм нещастна, защото нямам някои неща... А това просто не е истина. Животът ми е прекрасен. Видях как стойността на една жена се определя единствено от това дали има мъж до себе си и дали е майка. Само че ние може да сме завършен и стойностен човек без да имаме приятел, без да имаме дете. Не е нужно да сме омъжени или майки, за да сме някой. Всеки човек има различна представа за happy end. Не, една жена не е нещастна и провалила се, ако няма брак и деца“, казва тя.

Заповядайте на виртуална разходка в галерията ни, където сме подбрали забавни, емблематични и показателни кадри от Инстаграм профила на актрисата, доказващи всички нейни твърдения – и за усмивката, и за сродните души, и за индивидуалния happy end.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР