Амбър Хърд и Джони Деп: битката продължава

Хванаха актрисата в лъжа… или поне така твърдят адвокатите на Деп

eva.bg 09 January 2021

Снимка: Getty Images

Съдебната битка между Амбър Хърд и Джони Деп няма да приключи скоро. Адвокатите на Деп са решени да изчистят името му, като откриват нови слаби места в позицията на Хърд.

Както е известно, при скандалния развод на Амбър и Джони, започнал през 2016 г., актрисата настояваше за 7 милиона долара от бившия си съпруг, за да оттегли обвиненията си. Между тях тогава бе постигнато споразумение и Хърд получи сумата. Тя спечели симпатиите на всички, като обеща, че ще дари всички пари за детската болница в Лос Анджелис и Американския съюз за граждански свободи.

Адвокатите на Джони обаче откриват, че тази щедра благотворителност все още не е извършена. Следователно седемте милиона вероятно са присвоени от актрисата, както твърдят защитаващите актьора в съда: „Ако тя лъже за подобно нещо, то Амбър би могла да ни подвежда и за всичко друго“, заявява страната на Джони.

Амбър обаче реши да отвърне на тези обвинения. Нейният адвокат, Илейн Бредехофт, побърза да публикува изявление, в което твърди, че някаква част от парите е била преведена: „Амбър вече даде седемцифрена сума и има готовност да изпълни обещанието си напълно. Но тя бе принудена да спре даренията, заради неверните обвинения, които бившият й съпруг започна в съда. Тези събития я възпрепятстват“, обясни Бредхофт, като допълни, че с подобни опити адвокатите на Джони просто се опитват да отклонят вниманието от своя клиент. Тя определи тези действия като „акт на отчаяние“.

Факт е обаче, че от 2016 г. Хърд не е изпълнила обещанието си, а в разгара на развода актрисата твърдеше, че не преследва никакви меркантилни цели и не се нуждае и от цент от бившия си съпруг. Припомняме, че Джони изгуби делото за клевета срещу таблоида The Sun. Малко след това той бе уволнен от поредицата „Фантастични животни“, където имаше главна роля. Междувременно и Netflix изтриха филмите с негово участие.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР