Хората освиркаха публичната реч на Амбър Хърд

eva.bg 31 July 2020

Снимка: стоп кадър YouTube/Inside Edition

Процесът на Джони Деп срещу таблоида The Sun продължи 16 дни. Медията бе публикувала статия, в която обвинява актьора, че бие жени.

Докато протичаха изслушванията пред Върховния съд в Лондон, отново показанията на Амбър и Джони ставаха публично достояние.

Актрисата пак бе обвинена от хората в социалните мрежи в това, че си противоречи постоянно, сменя отговорите си и избягва да отговаря на директни въпроси. Това се случва след като вече се разпространиха записи, в които тя открито признава, че редовно е започвала физическа разправа с Деп и го е замеряла с опасни тежки предмети.

„Не мога да обещая, че в следващия скандал няма да те ударя. Човек съм и се ядосвам“, казва Амбър в записите.

В началото целият свят застана на страната на актрисата и й съчувстваше, но сега нещата се обърнаха. Дейвид Шербон, адвокатът, защитаващ Джони Деп, заяви: „Трябва да изчистим името му. То бе поставяно до тези на престъпници от ранга на Харви Уайнстийн. Джони загуби всичко – цялата си репутация.“

Деп отрича всичките 14 обвинения за насилие над Хърд, като неговата страна защитава тезата, че дори предоставените снимки със синини на Амбър са манипулирани с грим. Натам клонят и записи от телефонни разговори между бившите съпрузи, в които Амбър заплашва Джони, че се е подготвяла отдавна за всичко това. Адвокатът на Джони е категоричен, че Амбър е патологична лъжкиня.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

В края на процеса срещу The Sun Хърд реши да изнесе емоционална реч пред сградата на Върховния съд в Лондон. „Нямате представа колко болезнено бе да преживея отново всичко това, което търпях през годините. Стоя твърдо зад думите си и вярвам, че съдът ще бъде справедлив“, каза през сълзи актрисата.

Тълпата обаче освирка безскрупулно Амбър. Не беше същото отношението към Джони Деп. Хората крещяха, че го обичат и изразяваха своята подкрепа.

Така или иначе истината тепърва ще излиза наяве, а Амбър и Джони ги чака дълга битка, за да защитят репутацията си. Припомняме, че в момента за Амбър това е „война на живот и смърт“, защото е застрашена да влезе в затвора, ако се докаже, че е давала лъжливи показания.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР