Уинона Райдър и Ванеса Паради защитиха Джони Деп в съда

Ангелите на Джони

eva.bg 19 July 2020

Снимка: Getty Images

В интернет пространството се заформи нещо като движение в подкрепа на Джони Деп и търсенето на справедливост за актьора, който бе обвинен от бившата си съпруга Амбър Хърд в домашно насилие.

След като изтекоха записи от споровете му с Амбър Хърд (оказва се, че самата актриса е записвала разговорите им за свои лични цели), вече светът не го сочи с пръст като насилник и нещата за Хърд не изглеждат никак розови, ако загуби пред закона.

Има сериозни съмнения за това, че синините от снимките, които актрисата бе представила за доказателства, са фалшиви и направени с грим, след като е установено, че полицаите, викани веднага след скандалите на двойката, не са открили доказателства за домашно насилие още тогава. А на записите Хърд открито говори за това как самата тя е започвала всички физически конфликти, замеряла е Деп с тежки предмети (в резултат на което в един от скандалите Джони едва не загубва един от пръстите на ръката си) и заплашва бившия си съпруг, че никой няма да му повярва, защото тя се подготвяла отдавна за всичко това.

И тъй като многократно бе показано във всевъзможни видеа от разпитите как 34-годишната актриса противоречи на много от показанията си, има сериозен риск за нея да влезе в затвора за лъжливи показания, клевета и оронване на репутацията на Джони Деп. Четири от адвокатите на Амбър вече отказаха да я защитават.

Междувременно Джони Деп съди и таблоида The Sun, който разпространи публикация, твърдяща, че актьорът е насилник. Сега две от бившите партньорки на Джони се явиха по същото дело в британския съд, за да го защитят. Става дума за бившата му годеница Уинона Райдър и дългогодишната му партньорка Ванеса Паради, от която Деп има две деца.

„Имах съм четиригодишна връзка с Джони и той беше най-добрият ми приятел, най-близкият ми човек. Отношенията ми с него бяха сред най-важните в живота ми. Разбирам, че мога да говоря само от собствения си опит, защото не съм поддържала тесен контакт с него по време на брака му с Амбър, но подобни обвинения срещу него са шокиращи за мен. Умът ми не може да ги възприеме. Джони никога не е бил агресивен към мен. Никога не съм го виждала да наранява никого!“, каза Райдър.

„Познавам Джони повече от 25 години и през всяка една от тях той ми се е доказвал като внимателен, щедър и добър човек, а по-късно и баща. Заедно отгледахме двете си деца, бяхме двойка 14 години. Наясно съм с твърденията, в които Амбър Хърд публично го обвинява вече повече от четири години. Но това не звучи като истинския Джони, когото аз познавам и за когото мога да кажа, че никога не е бил насилствен и агресивен. Твърденията срещу него са скандални и причиниха огромни щети на кариерата му, защото хората, за съжаление, вярват във фалшивите обвинения“, заяви Ванеса Паради.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР