Космическо устройство за красота

UFO тотално променя познатата досега грижа за лице с маска

Люба Вангелова 31 December 2020

Зимата идва с редица негативи за кожата ни като сухота, нездрав тен и липса на тонус. Не можем да допуснем подобни последствия за нашата “визитна картичка”. За начало ще кажа следното: Хюстън, имаме… извънземно устройство за красота FОREO UFO! Шведската компания FОREO, която е сред лидерите в технологиите за красота, изобрети едно истинско революционно устройство за нанасяне на маска за лице и така издигна грижата за кожата у дома на следващо ниво. И това устройство промени лично моята рутина почти неузнаваемо.

То е перфектен подарък за любимия човек както през този празничен сезон, така и за всеки друг повод. Да не забравяме, че след коледните и новогодишни празници, идват други хубави поводи за подаръци като Свети Валентин и Денят на жената. Устройствата UFO са любими на звезди по цял свят като Рита Ора, Ким Кардашиян, Майли Сайръс, Винъс Уилямс, Виктория Бекъм, така че със сигурност дамите ще го оценят.

Защо наричам UFO космическо устройство?

UFO (или в превод НЛО - неидентифициран летящ обект) е иновативно технологично решение за грижа за кожата, което комбинира няколко технологии - термотерапия, криотерапия, пулсации T-Sonic и LED светлинна терапия. Това интелигентно устройство работи в синергия с корейски лист маски, като равномерно разпределя активните им съставки във всяка област на кожата на лицето.

Среща на технологиите

Именно технологичната част променя рутината за грижа за кожата. С помощта на UFO се променя не само начина, по който нанасяме маските за лице, но и тяхното действие.

  • На първо място в UFO се използва технологията T-Sonic с пулсации, която се използва във всички устройства на FОREO. Тя помага за по-лесното проникване в дълбочина на активните съставки - кожата буквално ги “изпива”.

  • Истинско светлинно шоу е редуването на различни LED светлини (излъчвани от светещ ринг около работната пластина), които помагат за заличаването на различни несъвършенства по кожата. В сайта на FOREO, както и в мобилното приложение Foreo For You, подробно е описанието на видовете LED светлини и какъв е ефектът им. Червената стимулира производството на колаген, като помага за стягането на кожата. Синята помага за лечението на възпаления и акне, като балансира производството на себум. Зелената помага за изравняване цвета на кожата, за заличаване на пигментация и тъмни петна.

  • Термотерапията (чрез загряване на работната пластина) помага за отпускането на мускулатурата на лицето и за отварянето на порите, за да проникнат по-лесно съставките в нея.

  • Криотерапията пък (чрез охлаждане на пластината) помага за минимизиране на подпухването, свиването на порите и стягането на кожата.

 

90 секунди вместо 20 минути

Действието на всички описани технологични решения с устройството UFO на FOREO се случват само за 90 секунди под ръководството на програма в мобилното ви приложение Foreo For You. Свържете устройството с телефона чрез Bluetooth и оставете всичко на технологиите.

Първото нещо, което трябва да направите, е да изберете маска според нуждите на кожата ви. Всяка грижа с маската се пресонализира от конкретна програма, която приложението изготвя, след свързването с устройството. Всички настройки може да включвате и индивидуално, без да следвате програмата. Може да избирате само нагряване или само охлаждане. Например може да използвате сутрин на режим охлаждане за тонизиране и подобряване циркулацията. Режим на затопляне пък работи за отпускане на мускулите. Всички настройки може да нагласяте индивидуално. А може да използвате и автоматичен режим, както правя аз.

 

Лист маските за UFO

UFO е тотално различен опит в нанасянето на маска за лице. Използва се лист маска, която слагате върху своето устройството, а не върху лицето си.

UFO работи най-добре със специалните FOREO маски, но устройството функционира и с всякакви други маски и кремове, като подсилва ефекта им. Всички маски, разработени специално за FOREO, са произведение в Корея (разбира се, къде другаде могат да бъдат произведени най-ефективните козметични формули). FOREO имат специално отношение и към българската роза и са разработили маска с нея, която е много харесвана и продавана.

След като изкарате лист маската от пакетчето, поставяте я върху пластината, а отгоре я фиксирате с пластмасовия ринг. Остатъка от количеството текстура в пакетчето може да нанесете върху самата маска или върху лицето си. Следва свързването с мобилното приложение. Така стратира “процедурата”. Във всяка кутия има по 6 или 7 броя маски, а самото устройство идва с подарък маска, която при мен беше Make My Day с хиалуронова киселина (защитна маска с хидратиращ ефект), която използвах сутрин.

Маската MAKE MY DAY - сутрин

 Програмата на нанасяне на маската Make My Day започва с излъчването на червена LED светлина, а пластината се затопля за термотерапията. След около 20 секунди стратира и пулсацията, която помага да проникнат активните съставки дълбоко в кожата, докато затоплянето помага за отварянето на порите на кожата. Усещането е приятно и затоплящо. Следва намаляване на пулсацията, а през това време се включва зелена LED светлина, която помага за подобряване цвета на кожата. След приключване на процедурата може да нанесете остатъка от маската върху лицето и да я разнесете - за около 5 минути есенцията се абсорбира от кожата. Тази маска се използва се обикновено сутрин - тя събужда спящата кожа, помага й да изглежда гладка и сияйна. Прави я идеална за нанасяне на грим.

Маската CALL IT A NIGHT - преди сън

90-секундната програма за нанасянето й стартира отново само с лек режим на нагряване, малко след това се включва и пулсацията, а на около 50-та секунда се включва режим на черевна LED светлина. Постепенно пулсацията намалява, но топлината остава, както и червената светлина. След това UFO постепенно се охлажда, а пулсацията плавно намалява до самия финал на програмата. Call It A Night е идеална за успокояване на кожата вечер, за балансирането й след премахването на тежък грим, за дълбоко почистване. На сутринта е блестяща, хидратирана, гладка, сияйна и с отпочинал вид.

UFO превръща грижата за кожата в луксозна процедура.

Едно от най-големите предимства е, че UFO пести време, а едновременно с това дава всичко, което може да получим от една СПА терапия за лице. Това е лукс у дома! Дизайнът е красив и компактен. Устройството идва и с малка компактна пластмасова прозрачна поставка, която позволява да го позиционирате в банята или където желаете. Аз лично мразя да измивам маските от лицето ми - винаги е най-досадното нещо в козметичната ми рутина. UFO ме спасява - реално аз измивам не лицето си, а устройството (директно под течаща вода). Както и самата лист маска се поставя не върху лицето ми, а върху устройството. Устройството е с компактен размер и мога да го нося навсякъде с мен. Така лесно мога да подготвя кожата си не само сутрин за деня, но и вечер за нанасянето на грим, като я хидратирам, изгладя и омекотя. Да напомня отново - само за 90 секунди!

Усещането от UFO е пристрастяващо. Не само заради краткото време и комфортния начин на нанасяне, но и заради ефекта - за пръв път от много време виждам истински забележим резултат върху кожата си от грижа в домашни условия (мека, блестяща, хдратирана, отпочинала и видимо тонизирана). За този ефект имате нужда от устройството FOREO UFO, няколко маски според основните ви нужди и 90 секунди - три или четири пъти седмично. В края на всяка терапия в приложението се появява въпрос: “Искате ли да стартирате отново?” Разбира се! Искам ли да се откажа от светлото бъдеще на кожата си?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР