Netflix изтри всички филми с Джони Деп в САЩ и Австралия

eva.bg 26 December 2020

Снимка: Getty Images

Потребителите на една от най-популярните стрийминг платформи Netflix забелязаха, че филмите с участието на Джони Деп вече не се предлагат. Това съобщи изданието Geek Buzz.

Оказва се, че това е вярно за ширините на САЩ и Австралия, докато в другите страни филмите с актьора все още да достъпни.

В момента Джони Деп води съдебна битка с бившата си съпруга Амбър Хърд, опитвайки се да изчисти името си. От години Хърд го съди за домашно насилие, което актрисата твърди, че е преживяла по време на брака им.

Докато Джони се изяснява в съда, изглежда, че платформи като Netflix предпочитат да не се наемат да промотират филми с него, независимо че репутацията и показанията на Амбър бяха сериозно разклатени през последната година. В Twitter вече се появиха поредица от постове с хаштаг  #JusticeForJohnnyDepp („Справедливост за Джони Деп“), които коментират темата.

От Netflix все още няма коментар. Припомняме, че съвсем скоро Джони Деп бе отстранен от сагата „Фантастични животни“, където играеше магьосника Гриндълоулд. Това бе решението на студиото Warner Brothers, които заявиха, че търсят нов актьор за ролята, след загубата на Деп на заведеното от него дело за клевета срещу таблоида The Sun.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР