Феновете на Джони Деп обявиха война на Амбър Хърд в Туитър

eva.bg 10 November 2020

Снимка: Getty Images

Миналата седмица Джони Деп понесе поредния удар върху кариерата си. Актьорът изгуби делото си за клевета срещу таблоида The Sun.

Върховният съд на Лондон, който изслушваше и Амбър Хърд като свидетел по делото, обяви написаното във вестника като „вярно по същество“ (а там Деп бе наречен „бияч на съпруги"). В резултат на загубата обаче Джони изгуби ролята си във филма „Фантастични животни“, където играе магьосника Гелърт Гриндълуолд.

От Warner Brothers официално потвърдиха информацията, като заявиха, че не могат да рискуват да работят с Деп, преди той да изчисти името си в съда. По думите им, те повече не желаят услугите му и вече търсят кой да замести Джони.

Почитателите на актьора, които следят внимателно развоя на събитията между него и Амбър Хърд, се разгневиха много. Хърд отдавна изключи коментарите си в Инстаграм, след като изтекоха записи, в които статутът й на жертва бе разклатен (повече за това вижте тук). В Туитър лавина от коментари се засили срещу бившата съпруга на Джони. Някои я наричат „истински дявол“, а други я убеждават, че „възмездието все някога ще дойде и тя ще си плати“.

В началото на септември Хърд разписа ново обвинение срещу Джони, в което твърди, че актьорът умишлено е създал „армия от тролове“ в интернет пространството, които да оскверняват репутацията й. Вече съществуват много петиции срещу нея, в които се настоява големи брандове като L’oreal Paris да спрат да работят с актрисата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР