Мелания Тръмп пише мемоари

В тях тя ще разкаже истината за брака и живота си в Белия дом

eva.bg 30 November 2020

Снимка: Getty Images

Мелания Тръмп скоро официално ще стане „бивша Първа дама“, след като с Доналд Тръмп напуснат Белия дом.

От няколко години се носят слухове, подлагащи на съмнение семейния съюз между Доналд и Мелания. Според много хора двамата са заедно и поддържат идеята за стабилния си брак, само заради дълга си пред държавата. Но предвид загубата на Тръмп на президентските избори срещу Джо Байдън, двамата вече не са задължени да държат фронта.

Вътрешни източници наскоро пуснаха информация към медиите, в която се твърди, че Мелания няма търпение да напусне Белия дом и да подаде молба за развод, защото вече не издържа да бъде до Доналд.

От друга страна г-жа Тръмп е изключително сдържана и изобщо не дава повод за подобни спекулации. Дори напротив, тя е свикнала подобни неща да се обсъждат непрекъснато по неин адрес.

Сега стана ясно, че Мелания пише мемоари, в които най-накрая ще разкрие своята версия за живота си като Първа дама, като жената до Доналд Тръмп и изобщо за преживяванията си в Белия дом.

Според източниците това решение е напълно подкрепено от съпруга й. Доналд твърди, че така Мелания ще има възможността да разкрие цялата истина за всички неща, за които останалите само сме могли да гадаем.

Преди две години Мишел Обама издаде своите мемоари, а успехът от книгата бе просто оглушителен. Само за пет месеца бяха продадени 10 милиона копия. Дали това ще се случи и с мемоарите на Мелания Тръмп?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР