Мелания Тръмп и нейната „малка синя Prada“

eva.bg 16 September 2020

Снимка: instagram

Доналд Тръмп и Мелания Тръмп приветстваха в Белия дом министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху и съпругата му Сара Нетаняху. Целта на срещата бе да се подпишат споразуменията за нормализиране на отношенията на Израел с Обединените арабски емирства и Бахрейн.

Първата дама на САЩ отново изпъкна с елегантната си рокля и никой не може да отрече, че тя изглеждаше блестящо. Със своя стил (а и честите рискове, които полага Мелния в него), тя отдавна се превърна в модна икона.

Мелания облече синя рокля от Prada за 3 700 долара, която подчертаваше хубавата й фигура с красивия си А-силует. Г-жа Тръмп не крие, че роклите често са предпочитан от нея тоалет. Тя обича класическите кройки, но това не й пречи да експериментира с цветовете, материите, като понякога залага и на много смели принтове.

„Днес в Белия дом тече исторически ден“, написа Мелания в своя Инстаграм профил. На церемонията по подписването на споразуменията, президентът на САЩ и съпругата му бяха домакини на повече от 700 гости.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Мелания и нейната „малка синя Prada“ обраха овациите и визията на Първата дама вече е хит в интернет пространството. Независимо, че американците често я критикуват по всякакви въпроси, по отношение на гардероба те оправят предимно комплименти към г-жа Тръмп. Тя се старае да реагира с позитивно отношение на всичко. През март дори реши да отговори на своите критици в Туитър:

„Насърчавам всеки, който избира да е негативен и поставя под съмнение работата ми в Белия дом, да отдели време, за да допринесе с нещо добро за своята общност.“

Вие какво мислите за визията на Мелания Тръмп?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР