И херцогините избират масовия пазар за мода

Поредната стилна визия от Кейт Мидълтън

eva.bg 24 November 2020

Снимка: Instagram

Почти всяка поява на Кейт Мидълтън е коментирана в социалните мрежи, тъй като херцогинята на Кеймбридж винаги подбира визиите си с много вкус.

Сега Кейт за пореден път доказа, че изисканият й кралски стил не е нужно да бъде задължително скъп, с което дава добър пример на своите верни почитатели. Мидълтън избра масовия пазар за мода, залагайки на бледорозов пуловер от Massimo Dutti. Той е на достъпна цена, както беше и червеният блейзър от Zara, с който Кейт се появи наскоро и все още е хит в социалните мрежи.

С този нежен пуловер херцогинята обяви резултатите в национално проучване, свързано с родителството и възпитанието на малките деца. Бидейки майка на три деца, Кейт не е безразлична към каузата:

„Ранните детски години са изключително важни и оказват влияние върху целия последвал живот на детето“, твърди тя.

Припомняме, че съвсем скоро Мидълтън бе обявена (според резултатите от проучванията и гласуването в онлайн магазина Farfetch) за втората най-стилна жена в Европа след Виктория Бекъм. Наистина Кейт диктува тенденциите във Великобритания редовно. Съществува дори движение, наречено „реплиКейтс“. То се състои не просто от почитатели на Кейт Мидълтън, а за наистина обсебени от живота й хора, които следят всичките й публични изяви и се опитват да й подражават, като купуват всеки тоалет, с който видят херцогинята. Четете повече за това тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР