Кейт Мидълтън или Виктория Бекъм: коя е най-стилната дама в Европа?

eva.bg 18 November 2020

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън официално бе обявена за най-стилната кралска особа: тя бе единственият член на кралското семейство, включен в класацията за десетте най-стилни личности в Европа, според гласовете и статистиките в онлайн магазина Farfetch.

Според рейтингите в класацията, базирани на интереса на клиентите на онлайн услугата, Кейт все пак заема второто място с 24% от гласовете.

Херцогинята бе задмината от Виктория Бекъм. Бившата солистка на Spice Girls спечели гласовете на хората и оглави класацията.

В нея бяха включени и Киара Ферани, Оливия Палермо, Ели Голдинг и Анна Кливланд и други стилни дами. Това, разбира се, не е първият път, в който херцогинята на Кеймбридж е включвана в модни класации. Но за пръв път тя заема такова почетно място, конкурирайки се с професионалистите от модната индустрия, като г-жа Бекъм.

Експертите коментират, че потребителите избраха да гласуват за Кейт, тъй като тя умело успява да съчетава в гардероба си носенето не само на скъпи брандове, но и на артикули от масовия пазар – винаги изглеждайки безупречно! Всяка публична поява на Мидълтън прави силно впечатление, заради стила й. Последно херцогинята впечатли с избора си на блейзър от марката за бърза мода Zara.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР