За гардероба на динамичния градски мъж

Brunello Cucinelli есен/зима 2020

09 December 2020

Еволюцията на градските пейзажи, динамиката, характеризираща суматохата на съвременните градове – това вдъхновява есенно-зимната колекция на Brunello Cucinelli за 2020. Космополитни и мултикултурни, градовете са в състояние да преобразят и вдъхнат нов живот на елементи от миналото, да преобразуват функции и естетика, да свържат винтидж вибрации с авангардни акценти.

Стилът на съвременния човек отразява тази способност да се развива, да отразява непрекъснато променящата се идентичност и да присъедини традицията към модерността. Гардеробът му е в състояние да преосмисли елегантността и функционалността, хармонично да постави детайли в неочаквани настройки и да се съчетае съвременно с класиката по уникален, добре балансиран и иновативен начин.

Интензивните и изискани проблясъци на цвят озаряват една ценна и хармонична цветова палитра. Нарът, морковът, царевицата и патладжанът подобряват богатата колекция от неутрални цветове, сред които преобладават бежовото, представено във всичките му нюанси, от топлите камилски тонове и такива на норка до студените нюанси на пясък, екрю и панама.

Разнообразие от граско сиви и пищни сини нюанси допълва цветната сцена с нотка на модерен и добре балансиран стил.

Както винаги, блейзърът е с вталена кройка, която подчертава мъжката физика, но сега е представено в нов стил, който има препратка към света на връхното облекло. Костюмите са обогатени с фини материи и се отличават с панталони със свободен силует, които носят модерна привлекателност и подобряват гъвкавостта за ежедневно носене. 

Богатата гама от палта и парки е предназначена да допълни външния вид за всеки повод и да осигури индивидуална защита през целия сезон.

Новото този сезон е малко по-свободният силует на моделите, което от своя страна подобрява дизайна на класическите палта, предлагайки същия комфорт който имаме от обгръщащия силует на плетени жилетки. Кройката на панталоните добавя съвременна нотка към всеки външен вид, особено към класическите стилове, с техния удобен и отвъд границите на времето силует. Джобовете и детайлите определят по-спортните модели, докато ръчно изработените техники украсяват известния японски деним. 

Вижте повече в галерията ни

Открийте мъжката колекция есен/зима 2020 на Brunello Cucinelli онлайн

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР