Мадона е с нов имидж и той е толкова розов...

eva.bg 16 October 2020

Снимка: Instagram

Когато съм гладна, ям. Когато съм жадна, пия. Когато имам чувството, че трябва да кажа нещо, го казвам. Много хора се страхуват да кажат това, което искат. Затова и не получават това, което искат“, казва Мадона, която никога не се е страхувала да провокира.

И понеже чуждото мнение никога не е било определящо за поведението на певицата, особено пък когато я порицават и хулят, то и сега 62-годишната звезда не изневери на себе си, провокирайки с нов имидж.

Певицата вече е с розова коса и не спира да пуска снимки в Инстаграм, за да покаже колко се харесва в новия си имидж. Не знаем какво иска да ни каже с избора точно на този цвят на косата си, но малко розово в живота ни никога не е излишно, нали така? Заредете се с ударна доза розово в галерията ни.

Освен да изненадва с нова визия, напоследък Мадона е заета и да агитира американските граждани да гласуват на предстоящите президентски избори. И нейният фаворит не е Доналд Тръмп, както може да се досетите. Още по време на предишните избори за президент тя бе категорично против него и никога не е крила неприязънта си.

В нощта на изборите седях на една маса заедно с агента ми, който ми е много близък приятел, и двамата наистина се молехме. Сякаш гледах филм на ужасите. Легнах си да спя и оттогава всяка сутрин се будя с усещането, което има човек, когато е скъсал с някой, когото много обича и сърцето му е наистина разбито.

Будиш се, за секунда всичко е наред..., но тогава осъзнаваш: О, човекът, когото обичам повече от всичко на света, току-що разби сърцето ми и аз съм опустошена, и съкрушена, и изгубена, нямам нищо... Така се чувствам всяка сутрин. Будя се и... чакай малко, Доналд Тръмп е президент. Това не е просто лош сън. Наистина се случи. Сякаш гаджето ти те е зарязало и в същото време си в капана на един и същи кошмар“, заяви тя след предните избори, когато спечели Тръмп.

Както вече разбрахте: когато е гладна - яде, когато е жадна - пие, когато иска да каже нещо, го прави.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР