Говори с EVA и Теодор Михайлов

25 September 2020

Теодор Михайлов е журналист, блогър, фейсбук пехливан и активно протестиращ. Според нас негови са едни от най-интересните за четене публикации в социалните мрежи.
 
Заедно с Теодор и останалите участници в събитието ще търсим отговори на въпроса „Има ли алтернатива и каква е тя?“. Далеч няма да се ограничим до политическите събития в страната. Предстои ни много интересна дискусия в рамките на Говори с EVA Vol.6: Алтернативата.

Теодор Михайлов е един от четиримата участници в шестото издание на Говори с EVA. Всички търсим алтернативата, но понякога нямаме ясна идея какво точно представлява тя. Просто искаме промяна. А алтернативата винаги е свързана с промяна - на идеи, на статукво, на навици. За да е качествена обаче тази промяна, е важно да познаваме алтернативата. Да я разпознаем сред множеството възможности около нас.

Бъдете наши гости в Говори с EVA, за да опитаме заедно да “разпознаем” алтернативата на 29 септември от 18.30 часа в Grand Hotel Millennium Sofia. Модератор на дискусията ще е Ани Цолова, а участниците Емил Джасим, Мартин Димитров, Радослав Бимбалов и Теодор Михайлов.

До събитието не се допускат лица под 18г. Регистрирайте се тук или на [email protected]

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР