Говори с EVA и Радослав Бимбалов

eva.bg 21 September 2020

В шестото издание на Говори с EVA ще поговорим за алтернативата. Имаме удоволствието да ви представим първия участник в дискусията: Радослав Бимбалов.

Той е познато име в рекламните среди и едва ли се нуждае от представяне. Бил е радиоводещ, един от изпълнителите в "Замунда банана бенд", автор на редица статии, днес той е съосновател и управляващ директор на The Smarts Group. Борави впечатляващо добре с думите и представя идеите и мислите си в прецизно точни анализи.

Всички търсим алтернативата, но понякога нямаме ясна идея какво точно представлява тя. Просто искаме промяна. А алтернативата винаги е свързана с промяна - на идеи, на статукво, на навици. За да е качествена обаче тази промяна, е важно да познаваме алтернативата. Да я разпознаем сред множеството възможности около нас.

Бъдете наши гости в Говори с EVA, за да опитаме заедно да “разпознаем” алтернативата на 29 септември от 18.30 часа в Grand Hotel Millennium Sofia. Модератор на дискусията ще е Ани Цолова, а участниците Емил Джасим, Мартин Димитров, Радослав Бимбалов и Теодор Михайлов.

До събитието не се допускат лица под 18г. Регистрирайте се тук или на [email protected]

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР