Говори с EVA Vol.6: Алтернативата

eva.bg 18 September 2020

В шестото издание на Говори с EVA ще поговорим за алтернативата.
 
В живота често търсим други гледни точки. Те са нашият компас, когато сме на кръстопът, нашият коректив, когато рутината превземе ежедневието ни. Напоследък думата “алтернатива” влезе в широка употреба и по време на протестите срещу действащото правителство. Отвъд споделеното по площадите гражданско недоволство, стоеше въпросът: Кой ще бъде следващият? Или липсата на конкретен отговор на този въпрос.
 
Всички търсим алтернативата, но понякога нямаме ясна идея какво точно представлява тя. Просто искаме промяна. А алтернативата винаги е свързана с промяна - на идеи, на статукво, на навици. За да е качествена обаче тази промяна, е важно да познаваме алтернативата. Да я разпознаем сред множеството възможности около нас.
 
Именно за това ще поговорим с нашите панелисти: Емил Джасим, Мартин Димитров, Радослав Бимбалов и Теодор Михайлов.
 
Ани Цолова наблюдава, коментира и анализира събитията в България от много години. Тя е дама, която отдавна е доказала себе си в мъжкия свят. Затова и я поканихме да модерира дискусията на това събитие, в която ще участват само мъже. Тя е приятел на EVA и за нас е чест и удоволствие, че ще бъде модератор на тази важна за всички ни дискусия на тема „Алтернативата“.
 
Бъдете наши гости в Говори с EVA, за да опитаме заедно да “разпознаем” алтернативатана 29 септември от 18.30 часав Grand Hotel Millennium Sofia.
 
До събитието не се допускат лица под 18г. Регистрирайте се тук или на [email protected]
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР