Какво е IV терапия и как ме спечели?

Люба Вангелова 07 August 2020

Беше съвсем скоро след края на изолацията и идеята за подсилването на организма излизаше на първо място във всички мои списъци. Знаех за IV терапиите, знаех и за REVIV, но не очаквах да имам възможност да тествам лично IV терапията на REVIV. Просто това е като да дойде на крака у вас самият Стинг и да ви изпълни любимия ви хит по най-добрия начин, по който сте го чували някога.  

Но преди това: какво е IV терапия и защо е това въление заради REVIV?

По време на тази терапия се осъществява вливане в кръвопотока чрез система (канюлиране) на коктейл от витамини,  минерали и аминокиселини. Това позволява да снабдите организма си с повече хранителни вещества и по-пълноценното им усвояване, тъй като се избягва процеса на храносмилане, който често е пречка за абсорбирането им. Защо? Това повишава имунитета, намалява признаците на физическото стареене, изчиства токсините от тялото.

REVIV в България – това е сякаш наистина да сме част от света! REVIV е световен лидер в интравенозните и мускулни терапии, като присъства в близо 40 държави с общо 90 центъра и е нещо като запазена марка в тази област. Нямах търпението да чакам да се нормализира обстановката напълно, защото едва ли ще дочакам подобно нещо, и едно от първите ми посещения след карантината в специализиран център с цел грижа за себе си беше именно това в центъра REVIV. Новата реалност обаче се оказва комфортна и на границата на възхитителната за мен – без тълпи, без суетене, с дисциплина за определени дейности и стриктен график.

В REVIV влизаш лесно в буквалния смисъл – входът на центъра е на кота 0 в сградата на South Park Building на ул. Хенрих Ибсен 13 (срещу Paradise Center). Посрещат ме стерилно чисти повърхности, стил и простота във всеки детайл, спокойствие, усмивка и професионализъм. Не знам как, но всичко това се усеща от първата секунда след прекрачването на прага. Атмосферата и стилът на REVIV са разпознаваеми навсякъде по света. Камерно и уютно място, което обаче не допуска компромис с хигиената – калцуни, дезинфектант, маска, едва след което можете да продължите да се движите и да разговаряте.

Какво ви очаква след влизането?

Като изключа разговора с Милко Тотевски (управителя на франчайз клиниката), който ме въведе подробно в процеса на стартирането на дейността на REVIV у нас, началото на изживяването започва с подробно беседване с лекар. Разпитът не е кратък, но не е и дълъг, и всъщност е доста интересен. Постарайте се да си припомните как сте се хранили или какви добавки сте приемали последните две седмици - току виж се оказало, че нямате никакъв спомен. Разбира се, идеята е да бъде изготвена подробна картина за общото ви здравословно състояние. След като напуснахме помещението за разговори, попаднах в съседно помещение, напомнящо манипулационна – измерване на кръвно, сатурация и поставяне на абокат, това е всичко, случващо се тук. Следва отвеждането в последното помещение, където се отдавате на насладата и релакса, докато трае канюлацията. Но това е характерът на франчайза - във всеки център REVIV, независимо на кое място по света, е установен конкретен алгоритъм, който е безусловно следван: консултацията, етапите на терапията, атмосферата, стъпките от посрещането до изпращането на клиента са установени.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР