Семейство Болдуин очакват пето дете. Дано всичко този път е наред

Алек и Хилария Болдуин са родители на четири деца

eva.bg 07 April 2020

Снимка: Instagram

След два аборта съпругата на Алек Бодуин не се отказва от мечтата си да има пето дете от 62-годишния актьор. Хилария пак е бременна. 36-годишната йога инструкторка разкри щастливата новина в Инстаграм, показвайки корема си и споделяйки с всички, че този път има сърдечен ритъм.

„Току-що научих щастливата новина, че всичко е наред и бебето е здраво. Исках да го споделя с вас. Хайде отново!“, написа Хилария Болдуин.

Алек и Хилария Болдуин са родители на четири деца. Опитите им да увеличат семейството си с още едно обаче завършват все неуспешно. Вторият аборт на Хилария бе през ноември миналата година.

„С голяма тъга искаме да споделим с вас, че днес научихме, че бебето ни е починало. В момента не сме добре, но ще бъдем. Достатъчно големи късметлии сме да имаме четири здрави деца. И никога няма да ги изпуснем от поглед“, казва тогава в Инстаграм Хилария. Предния път пък бебето нямаше сърдечен ритъм.

Стискаме палци всичко с тази бременност да е наред. Иначе двамата са щастливи и горди родители на шестгодишната Кармен, четиригодишния Рафаел, тригодишния Леонардо и едногодишния Ромео. Отделно Алек Болдуин е баща и на 24-годишната Айрланд от бившата си съпруга Ким Бейсингър.

В галерията ни може да видите забавни моменти от ежедневието на това така прекрасно семейство.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР