Хилария Болдуин: Бях бременна с петото ни дете, загубих го

eva.bg 10 April 2019

Снимка: Instagram

Съпругата на Алек Болдуин разкри миналата седмица, че е бременна с петото им дете, но „по всяка вероятност в момента го губи“. Днес 35-годишната Хилария заяви, че подозренията й са се оказали верни, защото след като отишла на насрочения час за преглед се установило, че плодът няма сърдечен ритъм.

„Сърцето му не биеше... така че всичко приключи. Но пък сега съм обградена с много силни и уникални сърца, които туптят за мен и се чувствам толкова обичана, такава късметлийка“, съобщи Хилария.

Тя дари Алек Болдуин с Камерън (на 5), с Рафаел (на 3), Леонардо (на 2) и Ромео, който е едва на десет месеца.

Когато става въпрос за бременност, всички сме научени да не казваме на никой нищо, докато не мине 12-та седмица, тоест първите три месеца, защото тогава рискът от аборт значително намалява. Има едно суеверие, един страх, че може да сториш нещо, с което да навредиш на плода и да го загубиш. И ако това се случи, хората ще те обвиняват, че не си се хранила правилно, не си спала на правилната страна, прекалила си с упражненията или пък не си ги правила... списъкът е дълъг.

Още преди да забременея си мислех какво е да споделиш с всички подобна новина. Загубата на бебе боли както, когато не си казал на никого нищо, така и ако го споделиш с всички. Поне споделяйки това, което ми се е случило, може да помогне на мен и останалите да се справим с емоционалните травми покрай аборта и да получим подкрепа, от която имаме нужда“, сподели Хилария в Инстаграм.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР