На 89-годишна възраст Бърни Екълстоун ще става пак баща

eva.bg 03 April 2020

Бърни със съпругата си Фабиана Флоси

Снимка: getty images/guliver

Толкова много звезди през последните години се решиха на малко закъснялото според общоприетите представи бащинство, че вече започнахме да свикваме с мисълта, че никога не е късно да станеш отново татко. Да, но бившият шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун успя да постави своеобразен рекорд, минавайки всякакви възрастови граници сред звездите-татковци.

На 89-годишна възраст Бърни ще става баща за четвърти път. Съпругата му Фабиана Флоси е на 44 години и ще роди първото им дете през юли. В момента милионерът и бременната му жена са в имението им близо до Сао Пауло, където спазват социална дистанция.

И за да ви впечатлим още повече, ще припомним, че Бърни е дядо на пет внука, а четвъртото му дете ще се роди броени месеци преди той да навърши 90 години през октомври.

Бизнесменът има три дъщери. Най-голямата е Дебора, тя е на 65 години и е родена от първата му съпруга. От втората му жена пък са другите две дъщери – Тамара на 35 години и Петра на 31.

„Не мисля, че има нещо толкова необичайно в това, всъщност е много забавно, няма никаква драма. Отдавна съм пенсионер и нямам работа, така че ще мога да отделя доста време на бебето“, каза Бърни, който се ожени за настоящата си половинка през 2012 година.

„Много съм щастлив за съпругата ми, защото тя от няколко години мечтае да има бебе. Пък и ще си има някого, след като аз си отида от този свят“, каза още той.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР