На 70 години Ричард Гиър очаква второ дете от съпругата си

eva.bg 05 November 2019

Снимка: Instagram

Съпругата на 70-годишния актьор Ричард Гиър е бременна с второто им дете, разкрива испанското списание "Hola!". През февруари тази година на бял свят се появи първото им бебе, което е момченце.

Двамата сключиха брак през май месец миналата година в Испания. „Аз съм най-щастливият човек на света. И как да не съм?! Женен съм за красива жена, която е умна, чувствителна, отдадена, забавна, търпелива, която знае как да прощава, която е невероятна готвачка и прави най-добрите салати на света“, заяви тогава в интервю актьорът.

И Гиър, и 36-годишната му половинка Алехандра Силва имат по едно дете от предишни връзки. Това на холивудската звезда е вече на 19 години и е от бившата му съпруга Кери Лоуел. Алехандра пък има 6-годишен син от предишния си брак.

Настоящата съпруга на актьора не е знаменитост и няма нищо общ с киното. Двамата се запознават и откриват любовта, докато той е гост в бутиковия й хотел, собственост на семейство Силва. По това време тя е в процес на развод с тогавашния си съпруг. А Гиър бил толкова очарован и запленен от нея, че не спрял да й изпраща цветя, докато Алехандра не се съгласила да излезе на среща с него.

Очаква се двамата да потвърдят официално новината за втората бременност. Бебето трябва да се появи на бял свят през пролетта.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР