На 69 години Ричард Гиър стана баща за втори път

eva.bg 11 February 2019

Снимка: Instagram

Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва са станали родители на здраво и красиво момченце. Двамата имат син, който се е родил в Ню Йорк, съобщават испанските медии. 69-годишният актьор и 36-годишната му половинка все още не са потвърдили официално новината, така че засега не знаем какво име са дали на момченцето.

Двамата разкриха, че очакват дете през септември месец. Тогава тя разпространи снимка, на която с Гиър се срещат с Далай Лама, който пък е сложил ръка на корема й, благославяйки бебето. Актьорът, чието име винаги ще свързваме с класиката „Хубава жена“, се ожени за Алехандра през април месец миналата година в Испания. Преди това имат четиригодишна връзка.

И двамата имат по едно дете, но от предишните си бракове. Ричард Гиър има син на име Хоумър, който този месец става на 19 години и е от бившата му съпруга Кери Лоуел, с която имаше 14-годишен брак, приключил през 2002 г. Първият му брак пък бе със Синди Крауфорд – от 1991 до 1995 година.

Алехандра се запознава с Гиър докато тече разводът с предишния й съпруг, от когото има петгодишен син. Тя и холивудският актьор откриват любовта по време на престоя му в нейния бутиков хотел, който е собственост на семейство Силва, а самата тя го менажира. Не спрял да й изпраща цветя, докато тя не се съгласила да излезе на среща с него.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР