68-годишният Ричард Гиър ще става пак баща

35-годишната му съпруга е бременна с първото им дете

eva.bg 08 August 2018

Снимка: Instagram

Четири месеца след като Ричард Гиър сключи брак с 35-годишната испанска активистка Алехандра Силва, двама ще стават родители, съобщава испанският всекидневник ABC. 68-годишният актьор, който има рожден ден на 31 август, има син на 18 години от бившата си съпруга Кери Лоуъл. Това няма да е първо дете и за Алехандра, която пък има петгодишен син Алберто от предишната си половинка.

Ричард Гиър и Алехандра Силва са заедно от четири години, а през юни 2015 официално разкриха, че са двойка. Сключиха брак през април тази година. „Аз съм най-щастливият човек на света. И как да не съм?! Женен съм за красива жена, която е умна, чувствителна, отдадена, забавна, търпелива, която знае как да прощава, която е невероятна готвачка и прави най-добрите салати на света“, заяви по повод връзката си актьорът.

Двамата се запознават през 2014 година, когато Гиър отсяда в хотела в Позитано, Италия, който семейството на Силва притежава. Той не спрял да й изпраща цветя, докато тя не се съгласила да излезе на среща с него. Останалото, както се казва, е история.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР