Никога не е късно да станеш (пак) баща

Представяме ви едни от най-известните многодетни татковци в шоубизнеса и истината е, че не знаем дали да им завиждаме или не

eva.bg 26 January 2017

Напоследък се наблюдава странна тенденция при звездите от мъжки пол, минали 50-те години – рязко им се приисква да сменят памперси и да оригват бебета. Или е това, или тайната е в младите приятелки на повечето от тях. Не се наемаме да даваме правилен отговор, но фактите са красноречиви – многодетните татковци в Холивуд се увеличават. И въпреки че все още никой не може да мине рекорда на Чарли Чаплин – цели 11 деца от 4 съпруги, нищо чудно скоро и това да се случи. Ние залагаме на Мел Гибсън, който се оказва една от най-плодовитите звезди в Холивуд със слабост към млади красавици. Представяме ви едни от най-известните многодетни татковци в шоубизнеса и истината е, че не знаем дали да им завиждаме или не.

Мел Гибсън – девет

Проде броени дни 26-годишната сценаристка Розалинд Рос направи Мел Гибсън баща за девети път. Тя е с цели десет години по-млада от най-голямото дете на режисьора, но кой ли се интересува от подобни детайли. Последно Гибсън стана баща през 2009 г., когато тогавашната му приятелка Оксана роди момиченце – Лучия. След скандална раздяла и обвинения в домашно насилие в момента той й плаща по 20 000 долара месечна издръжка, остави й къща в Калифорния и зареди сметката на детето със 750 000. Сега Оксана го съди, защото иска увеличение на издръжката на 100 000 месечно, за да посрещала нуждите си, но Гибсън упорито отказва да й ги даде. Все пак и той има да посреща нужди – на път е деветото му дете. Останалите седем (една дъщеря и шестима синове) са от бившата му съпруга Робин Мур, с която бяха женени цели 26 години. Разделиха се през 2006. И докато Гибсън тръпне в очакване да сменя памперси, само да припомним, че вече има трима внуци, които нямаме никаква представа какви ще се падат на новороденото.

Робърт де Ниро и Рони Ууд – на 68 за шести път

На 68-годишна възраст и Робърт де Ниро, и Рони Ууд станаха бащи за шести път.

В момента Де Ниро е на 73 и освен шестте деца има и четирима внуци. Най-малката му дъщеря – Хелън на пет годинки, се появи на бял свят чрез сурогатна майка. Де Ниро и 61-годишната му съпруга Грейс имат още едно дете, което е на 18, а останалите четири са от предишните му връзки.

 

 

Що се отнася до Рони Ууд, там сурогатни майки не са замесени. Все пак неговата приятелка и настояща съпруга Сали е с 31 години по-млада от него и е напълно в състояние да износи бебетата. Говорим в множествено число, защото рокаджията от „Ролинг Стоунс“ стана баща на близнаци през май миналата година – две момиченца. „Аз ги оригвам, аз ги разхождам, аз сменям памперсите. Само все още не съм открил решение на проблема кога точно ще имам време да поспя между всички тези ангажименти. Истината е, че в момента се наслаждавам на всеки един момент и не искам да изпусна нищо“, заяви Рони в интервю. Той разкри още, че колегата му Мик Джагър е бил от първите, които са видели бебетата. „Появи се още на третия ден. Не можеше да чака повече. Сложих по едно бебе във всяка от ръцете му и му направих снимка“, допълни Ууд.

Мик Джагър - осем

Мик Джагър успя да изненада не само нас, но и себе си с новината, че ще става баща за осми път. Оказва се, че бременността на приятелката му – 29-годишната балерина Мелани Хамрик, не била планирана. Просто се случило. Пък и двамата нямали класическа връзка, просто се виждали от време на време. Но понеже никога не е късно да станеш баща (пак), на 73 години Джагър посрещна на бял свят осмото си дете. Момченцето се роди през декември. Вокалистът на „Ролинг Стоунс“ вече има четири деца от Джери Хол – Лизи на 32 години, Джорджия Мей на 24, Джеймс на 31 и Габриел на 19 години. От Бианка Джагър пък има дъщеря Джейд на 45 години, а от певицата Марша Хънт – дъщеря Карис на 46 години. Освен това има и 17-годишен син от бразилския топмодел Лучана Морад.

Кевин Костнър – седем

Първите му три деца са от ученическата му любов, с която имаха 16-годишен брак. В момента те са на 32, 30 и 28 години. Две години след развода им на бял свят се появява четвъртото му дете – син на име Лиам от кратката му връзка с Бриджит Руни, който в момента е на 20 години. Сега Костнър е щастливо женен за модела и дизайнер на чанти Кристин Баумгартнер – сключиха брак през 2004 година и до 2010-а вече си бяха направили три деца.
„Още преди да се оженя за Кристин знаех, че бракът ми с нея означава да имам още деца. И бях готов за това. В момента, в който създадохме семейство и се роди първото ни дете, в продължение на четири години отказвах всякакви предложения за работа. Сега кариерата ми ме интересува много по-малко, отколкото желанието ми в следващите двадесетина години да съм до децата ми и да се грижа за тях“, заяви в интервю 61-годишният Костнър. Факт е, че филмовата му кариера не е особено успешна напоследък, но пък като баща явно се справя отлично.

Еди Мърфи – девет

На 55-годишна възраст през май месец 2016 Еди Мърфи стана баща за девети път. Приятелката му Пейдж Бъчър, която е модел по професия, го дари с поредния наследник, като за нея това е първо дете. „Еди е семеен човек и обича всичките си деца. Много е щастлив и развълнуван, че ще има още едно. Въпреки че вече има осем деца от четири различни жени, всички те се събират заедно на празници и спортни събития в дома му, като едно огромно семейство“, коментираха преди време негови приятели пред западните медии. Очевидно на масата винаги има място за още един, защото Еди Мърфи вече ще събира за празниците девет деца с четири бивши и една настояща половинка.
А ето и кратка справка на цялото му огромно семейство: пет деца от бившата му съпруга Никол Мърфи – Бриа на 26 години, Майлс на 22, Шейн на 21, Зола на 16 и Бела на 14. Син от Полет Макнийли, Ерик, който е на 27. Син Кристиан на 25 години от Тамара Хууд, дъщеря от Мел Би, която е на 9 години и се казва Ейнджъл.

Стивън Спилбърг – седем

Семейството на Спилбърг е голямо, шумно, всички живеят наблизо и е малко трудно да се ориентираш кой кой е. Той има едно дете от първата си съпруга Ейми Ървинг – син на име Макс, който е роден през 1985 г. С втората си и настояща съпруга Кейт Капшоу имат общо шест деца:
– Джесика, родена 1976, от предишния брак на Кейт и осиновена от Спилбърг.
– Тео, роден 1988 г., осиновен от Кейт преди брака й със Спилбърг, а след това осиновен и от него.
– Саша, родена 1990, тяхна биологична дъщеря.
– Сойер, роден 1992, техен биологичен син.
– Микаела, родена 1996 г., осиновена от тях.
– Дестри, родена 1996, тяхна биологична дъщеря.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР